IK NODIG JE UIT VOOR EEN NIEUWE REIS IN JE LEVEN!

“Ik begrijp maar niet waarom ik maar vast blijf lopen in relaties”’

“Ik blijf maar rondjes draaien in mijn business, heb ik wel het juiste pad gekozen?”.

“Is het dan echt niet mogelijk een baan te vinden waar ik happy van wordt?, pfffff…..moeilijk”’

 

Hoeveel makkelijker zou het zijn wanneer jij wist waarom jij hier op aarde bent beland!

Wanneer je zou weten wat jouw doel is hier, jouw unieke pad!

balk Blueprint met tekst 1

Dan zou het zo veel makkelijker zijn om keuzes te maken.

Zo veel makkelijker om te weten wat je volgende stap mag zijn en wat de hoogste tijd is om achter je te laten.

 

Wat als ik je vertel dat je de mogelijkheid hebt om dat in slechts 30 dagen helder te krijgen voor je zelf?

Glashelder wat jouw unieke BLUEPRINT is. Het hogere doel waarmee jij hier op aarde bent belandt?

 

Want JA, dat draag jij in je. Net als een ieder ander dat in zicht draagt.

Maar fuck, wat zijn we er vaak knetterhard van weg gerend. Zo hard dat we geen idee hebben wat dan ons eigenlijk bedoelde, persoonlijke, unieke pad is.

 

Nu is er de UNIEKE kans voor jou om dat via deze thuistraining helder te krijgen.

 

KRIJG IN 30 DAGEN HELDER WAAR EEN ANDER ZIJN HELE LEVEN NAAR ZOEKT.

Ik neem je, opdracht na opdracht na opdracht – inzicht na inzicht, mee van ons collectieve doel hier op aarde naar jouw eigen, unieke levensdoel. Opdrachten die anders dan anders zijn, maar JUIST daarom eindelijk antwoorden gaan brengen.

 

30 dagen….iedere doordeweekse dag een mail….met livestream video’s en opdrachten (bij elke opdracht een voorbeeld van uitwerking van deze opdracht)

balk Blueprint met tekst 2

Gebruik de inzichten uit de training als een KOMPAS voor de rest van je leven!

 

Bewandel vanaf heden jouw EIGEN UNIEKE PAD welke je versneld in een hogere staat van Bewust Zijn, een mooiere frequentie én de mooiste vorm van jouzelf en je aardse leven brengt.

 

En mocht er ook nog maar enige twijfel van jouw kant zijn of dit voor jou hét moment is om jouw mooiste pad hier op aarde te bewandelen?

Bekijk dan hieronder rechtstreeks uit het hart van onze trainees…..

* De tweede betaling zal automatisch worden afgeschreven

Recensies

Jacqueline

Wauw wauw wauw💖Wat doet deze training veel met mij. Ik ben uit de Intercity door mijn leven gestapt en ingestapt in de stoptrein om, vanuit daar, alle stations die ik passeer én zeker degene waar ik snel aan voorbij wil, in liefde te aanschouwen, te bevoelen en mee te nemen in mijn proces! Hoe vet is dit😍

 

Ilse

Ik heb mijn sleutel, mede door jou Leonie, reeds gevonden. Daar ben ik nog elke dag dankbaar voor.

Succes 🍀 en voor de mensen die (nog) twijfelen? NIET DOEN!! Gewoon lekker gaan inschrijven en onderzoek en geniet! Het is de moeite waard je dit zelf te gunnen😘

 

Karen

Wat een mega machtige magische training is de unieke blueprint. Als je jezelf 1 kado wil geven, dan is dit zeker een aanrader. Wow wat een inzichten en eye openers❤️

 

Hanneke

Momenteel ben ik bezig met deze 30-daagse training van Leonie. En wat ben ik blij dat ik hier voor gekozen heb. Al jaren vroeg ik mij af wat ik hier eigenlijk te zoeken of te doen had. Wat ik ook probeerde, ik kreeg dat maar niet duidelijk. Inmiddels, halverwege deze training, heb ik mijn eerste antwoorden al mogen ontvangen. Dankzij de de best wel pittige opdrachten die wij dagelijks krijgen weet Leonie precies hoe zij jou jouw unieke blueprint kan laten ontdekken. En ik weet nu waar ik mij nog verder in mag gaan ontwikkelen.

Ik heb nog twee weken te gaan en ben reuze benieuwd wat ik nog meer zal mogen gaan ontdekken. Maar dankzij de antwoorden die ik al heb mogen ontvangen ervaar ik nu een zekere innerlijke rust, die ik nog niet eerder heb mogen ervaren. En Leonie kennende zal zij ons via haar opdrachten en inzichten nog mooie dingen laten ontdekken waar we verder mee aan de slag kunnen gaan.

Deze training is in mijn ogen echt een aanrader als je nog niet volledig weet wat jij hier op aarde te doen hebt. Of als je net als ik telkens tegen dezelfde dingen aan blijft lopen en geen stap verder lijkt te komen.

 

Simone

Wauw! Wat een mooi programma! Complimenten Leonie!! Leonie te Riet Ik heb al heel wat gevolgd, waaronder ook UPW van Anthony Robbins, NLP, de MIR methode, EFT, Byron Katie, etc, etc! Veel overeenkomsten, maar zo mooi subtiel gebracht, zo gedoseerd, wat voor mij maakt dat ik het kon snappen, voelen en toepassen. In iets meer dan 30 dagen, dat wel, ook prima!

screenshot 1 salespage Blueprint
screenshot 2 salespage Blueprint
screenshot 3 salespage Blueprint
screenshot 4 salespage Blueprint