Skip to content

Hoe is het gesteld met de MONEYFLOW in jouw leven? 

Heb je een fijne relatie met geld? Stroomt het? Zit er groei in? 

Of blijft het een moeizaam proces? 

Altijd het bekende stukje maand over aan het einde van je geld? 
 
Of (en dan hoef ik alleen maar een aantal van de redenen op te noemen van deelnemers die op een eerder moment aan de slag gingen met deze lifechanging training): 
 
– “Wat ik ook doe Leonie, ik val altijd terug in schulden”  
– “Ik ben er zo klaar mee altijd maar op datzelfde omzet level in mijn business te blijven” 
– “Is deze training ook geschikt voor mij? Het lukt mij namelijk aardig om vermogen op te bouwen, maar op de één of andere manier ben ik het         ook zo altijd weer kwijt! 
– “Ik ben het geldgeploeter zo zat, nu is het mijn tijd om overvloed te ervaren” 

Ik spreek zo ontzettend veel mensen die een ingewikkelde relatie met geld hebben. Zeggen er alles aan te doen en het maar niet positief in beweging te krijgen. 

Wanneer ik ze dan vertel hoe ik vanuit mijn expertise en waarheid kijk naar thema’s als geld, maar ook overvloed, succes, volgt er vaak verbazing. 
En wanneer ik ze dan ook nog laat zien hoe ik van een schuldpositie, niet wetende of ik met 2 kleine kinderen in mijn huis kon blijven wonen, de situatie keerde naar de financiële onafhankelijkheid die ik nu ken volgt er nog meer verbazing. 

Wat al ik je vertel dat het enige wat er tussen jou en een maximale geldstroom staat jouw eigen onbewuste belemmerende overtuigingen zijn. Want écht, je kunt elke geldomvang manifesteren in je leven. Maar dat vraagt wel dat jij de perfecte match bent voor die geldstroom. Dat jij je als het ware op diezelfde radiofrequentie bevindt als de overvloed die jij wenst. 

balk met tekst 1 (1)

Wat als ik je vertel dat jouw geldstroom een optelsom  
= 
van de liefde die jij aan jezelf geeft 

+ 

die waardering die je aan jezelf geeft en de waarde die jij vindt dat je achterlaat hier op aarde? 

BAM! 

Die komt vast even binnen! 

Begrijp ik…..als geen ander….ik bevond mij daar immers ooit. 

Maar begrijp dan aub ook dat dit juist kansen biedt! 
 

Wat de unieke frequentie die ZELFLIEFDE heet kan ik je helpen verhogen! 
En de prachtige frequentie die gelijk staat aan ZELFWAARDERING  en afgestemd zijn op DE WAARDE DIE JIJ ACHTERLAAT HIER OP AARDE ook! 
 
En dan voegen we daar en paar krachtige moneyversnellers aan toe in de vorm van inzichten rondom overtuigingen die jouw moneflow tegenhielden en tools die deze weer in beweging gaan zetten! 

MAGIC! 

Voor het eerst in je leven kun je, door met mij in 30 dagen door deze training te wandelen, een thuiskomen gaan creëren voor jouw geldwens!  
 

Door NU in jezelf te investeren en deze thuistraining aan te schaffen. 

 
Eén van mijn meest succesvolle trainingen van de afgelopen jaren, volledig opnieuw opgenomen en volledig in een nieuw energetisch jasje. 

Direct en voor altijd voor jou! Na aanmelden ontvang je inloggegevens voor deze training via je eigen dashboard of, mocht je al een dashboard inlog hebben, wordt deze er bij geplaatst. 
 

Deze training is opgebouwd uit 20 verfrissende nieuwetijds opdrachten die versmolten zitten in de 5 stappen van mijn zich veelvuldig bewezen Set Yourself Free methode. 

 
Wandel in deze training het groeipad dat ik heb bewandeld.

 
Van een SCHULDPOSITIE. 
Naar FINANCIEEL OVERVLOED. 
Naar FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID. 
 

Inzicht na inzicht! 

Nieuwe stappen zetten! 

Transformatie! 

Money….kom maar thuis! 
En dat “thuis” ga jij creëren! 

Voor slechts 95 euro (en zelfs de mogelijkheid om in 2 keer te betalen) is deze unieke MONEY MAKING training voor altijd van jou. 
Om direct mee aan de slag te gaan en met regelmaat er weer bij te pakken. 
Ontvang exact die Mindset oefeningen, inzicht verhogende opdrachten en resultaat creërende handelingen die mij en ondertussen duizenden mensen wereldwijd die positieve moneyflow brachten waar ze naar op zoek waren! 
 

Maar WACHT! 
 
Om te bewijzen dat OVERVLOED als vanzelf in beweging komt na het nemen van een positieve beslissing als je NU aanmelden….doe ik je er een SUPERMOOIE nooit eerder vertoonde BONUS bij: 
 
Niet 1, 

Niet 2, 

Maar 3 (!) MINDBLOWING MONEY MINDSET MEDITATIES! 
 
Drie meditaties die zo ontzettend veel voor mij hebben betekend (en nog steeds) in mijn money manifestatie proces, dat ik niet anders kan dan ze met jou delen! 
 
Ik laat ze een week voor de aanvang van de training, met een dag of 2 er tussen, één voor één door mijn team in de FB groep plaatsen! Zodat de voorpret al kan beginnen!!! 
Daar wil jij bij zijn! 
Dat gaat een extra boost aan deze 30 daagse geven! 

En dit was nog maar de reactie op 1 van de 3 bonus meditaties!
Bonus image money salespage

En dit is nog niet alles! 
Als EXTRA BONUS ontvang jij 2 MONEY LIVESTREAM Q&A EXTRAVAGANZA’S die ik gegeven heb om o.a. deze training onder de aandacht te brengen, cadeau in je dashboard na de 30 daagse. 
Ik zorg dan dat er een aantal EPIC opdrachten bij de video’s gevoegd worden zodat jij voor altijd het plaatje compleet hebt. Opdrachten zoals ik daar ook mee werk met o.a. mijn Private Cliëntsselfmade miljonair en multimiljonair businessvrouwen van over de hele wereld. 
 
 
Gewoon, omdat je dat verdient! 
 
Sterker nog, omdat jij daar recht op hebt! 

Omdat je het waard bent gedragen te worden door je moneyflow! 

Omdat je weet dat dit het moment is om een nieuwe moneylifestyle te omarmen die jou dient! 
 
Het is mijn persoonlijke missie om mijn methode over te brengen aan mensen zoals jij. Die klaar zijn deze groei te pakken. En die er naar uit zien de wereld mooier te kleuren met alles wat deze training brengt. 

DIT is het moment om patronen die hoogstwaarschijnlijk al generaties met je meewandelen voor eens en altijd te doorbreken. Verlammende patronen die vele mensen ondanks poging na poging, in een wereld van tekorten lijkt te houden. 

Hoogste tijd om MONEYPOWER in je leven toe te laten. 

JA, dat is mogelijk! 
JA, daar ben jij toe in staat! 
Ja, dat kun jij! 

 
Sterker nog, alleen al de aanschaf van deze training geeft al een nieuw signaal naar het Universum af. 
Een signaal dat laat weten dat jij klaar bent voor meer! 
 
Dit is niet zo maar een training!

* De tweede betaling zal automatisch de maand erop worden afgeschreven

Balk met tekst 2 (1)
Recensies

Er gebeuren wonderen! 
Geld begint makkelijker te stromen! 
Dingen beginnen, als vanuit het niets, positief te veranderen! 
 
Check this: 

Enthousiaste deelneemster laat weten dat het geld komt aanwaaien.
salespage money recensie

Anke 
“Mijn struggle met money is dankzij de training volledig verleden tijd. Wat een mindshift. Geld = idd een optelsom van de liefde voor jezelf en de waarde die je vindt dat je achterlaat op aarde. Ready for more!”
 

Ingrid. 
Iheb direct al moneyflow gemanifesteerd!!! 👌 😀. 

In mijn dagelijkse FW een auto opgenomen. Ik heb een auto nodig en was met een kennis al een halve dag op autojacht geweest. 

Het verhaal krijgt een fijne wending. In plaats van betalen heb ik een auto gekregen!!! Het is de Toyota Yaris van mijn schoonouders. Zij mogen om gezondheidsredenen niet meer rijden. 

Hoe mooi is mijn wens een geschikte auto tegen geschikte prijs door het universum opgepakt en aan mij gegeven …. wauw hoe gaaf is dat.  🙏

 

Lize. 
Stuiter stuiter! 

Nog een klein voorbehoud vanwege het door mij gevraagde salaris (ja ja, ik durfde gewoon te vragen wat ik mezelf waard vind) heb ik per 1 december weer een baan! Eentje die helemaal op mijn lijf is geschreven. WOW. Zo dankbaar en eigenlijk word ik er ook even heel stil van.  

En volledig te danken aan deze training”
 

Anke. 
“Mijn omzet maakte een enorme boost tijdens deze training, het verschil was te opvallend om te negeren.”

 

Hannah. 
Deze money flow training is écht een van mooiste kado’s, om jezelf te geven. 🙏🏻❤️Dankjewel Leonie voor being a huge Light on my path 

 

Alice. 
Ik merk tijdens deze training dat er van alles aan het gebeuren is. Er komen nieuwe mensen naar mijn zaak en mensen die klaagden dat ze geen geld hebben gaan opeens vooruit betalen. Er wordt volop gebeld voor consulten. Gister bij mijn fysiotherapeut vroeg hij of hij mensen naar mij mocht doorsturen. Ik merk dat ik veel meer zelfvertrouwen heb gekregen en waardeer mijn eigen werk. Ik ben niet bezig hoe een ander het vind maar gewoon ik het wil en voel.

 

Amel. 
Oh my god….. Synchroniciteit, niet normaal! Ik zette mijn focus in deze training dat ik 4 mensen verwelkom in mijn team. Ik voelde het ook echt, zo fijn. 

Ehmmm eergisteren en vandaag 2 leden mogen verwelkomen en waarschijnlijk morgen de 3e.. Zo FUCKING dankbaar (pardon my French), maar dit is zo lekker! 

Ook ontving ik geld, best een lekker bedrag, wat ik helemaal vergeten was dat ik het kreeg. Wat een gaaf cadeau, weer zo enorm dankbaar voor.

 

Deelneemster laat zien wat deze 30 daagse kan doen met je omzet!
omzet foto money salespage

Marieke  
“In aanloop naar mijn beurs ontstonden de eerste verschuivingen (eerste offertes, eerste betalingen) en op de beurs zelf was ik er, in mijn ‘kracht’, ik stond te ‘shinen’ en het sloeg aan. Leuke contacten waar nog zeker meer uit voort komt, zowel qua directe klanten als qua netwerk-contacten. Ik kon zeggen dat het geslaagd was.”

 
DO I NEED TO SAY MORE? 
 
Let’s talk about MONEY honey! 
En bestel NU! 

* De tweede betaling zal automatisch de maand erop worden afgeschreven

Maar wacht! 
Wacht, wacht, wacht…. 
En VOEL! 
 
Ik heb nog iets! 
Voor de REAL MONEYQUEEN of KING! 
Die wellicht al lekker in beweging is maar ZO ontzettend klaar is voor NEXT LEVEL. 
En die roept: kom maar door Leonie, wat is er nog meer mogelijk? 
 
Nou dit! 
 
Wat dacht jij er van om de MONEYSTAR in deze training te zijn? 
Hoe NEXT LEVEL voelt het voor jou om, naast deze training, een HOTSEAT (1 op 1 online consult) met mij in te plannen ergens tijdens de duur van deze training? 
 
1 op 1 online consulten zijn voor mij dé manier om heel snel en effectief te kunnen zien wat er in jouw leven en in jouw frequentie identiteit gaande is, wat daar in beweging mag komen en hoe. 
Er staat geen tijdlimiet voor dit gesprek, we spreken net zo lang tot de kwartjes (of liever: goudstaven) gevallen zijn. 
 

Een HOTSEAT kent een waarde van 1000 euro! 
 
Maar omdat dit immers een MONEY training is en ik er flinke pret aan beleef om jou te laten ervaren hoe snel geld kan gaan stromen betekend dit voor een 3-tal mensen dat de investering voor dit lifechanging gesprek geen 1000 euro zal zijn…. 
 
Maar slechts 795 euro! 
Inclusief de training en uiteraard alle bonussen. 
 
Maar let op! 
Dit is slechts weggelegd voor een drietal mensen die als geen ander weten hoe het werkt en weten dat de magic van dit gesprek zo veel meer zal activeren dan alleen je moneyflow. 
 
Ben jij diegene? 
Claim dan NU je plek voordat ze vergeven zijn! 

* De tweede betaling zal automatisch de maand erop worden afgeschreven