Logo-groot PNG 43 Kb.

Let’s talk about money honey!

Hoe is het gesteld met de MONEYFLOW in jouw leven?

Heb je een fijne relatie met geld? Stroomt het? Zit er groei in?

Of blijft het een moeizaam proces?

Altijd het bekende stukje maand over aan het einde van je geld?

Ik spreek zo ontzettend veel mensen die een ingewikkelde relatie met geld hebben. Zeggen er alles aan te doen en het maar niet positief in beweging te krijgen.

Wanneer ik ze dan vertel hoe ik vanuit mijn expertise en waarheid kijk naar thema’s als geld, maar ook overvloed, succes, volgt er vaak verbazing.

Het enige wat er namelijk tussen jou en een maximale geldstroom staat zijn jouw eigen onbewuste belemmerende overtuigingen. Want écht, je kunt elke geldomvang manifesteren in je leven. Maar dat vraagt wel dat jij de perfecte match bent voor die geldstroom. Dat jij je als het ware op diezelfde radiofrequentie bevindt als de overvloed die jij wenst.

Maar dat is nog niet alles!

Wat als ik je vertel dat jouw geldstroom een optelsom =
van de liefde die jij aan jezelf geeft

+

die waardering die je aan jezelf geeft en de waarde die jij vindt dat je achterlaat hier op aarde?

BAM!

Die komt vast even binnen!

Begrijp ik…..als geen ander….ik bevond mij daar immers ooit.

Maar begrijp dan aub ook dat dit juist kansen biedt!!!!

Voor het eerst in je leven kun je, door met mij in 30 dagen door deze training te wandelen, een thuiskomen gaan creëren voor jouw geldwens!

De training is opgebouwd uit 20 verfrissende nieuwetijds opdrachten die versmolten zitten in de 5 stappen van mijn zich veelvuldig bewezen Set Yourself Free methode (duur training is 30 dagen, met uitwerkdagen ertussen).
Wandel in deze training het groeipad dat ik heb bewandeld.
Van een SCHULDPOSITIE.
Naar FINANCIEEL OVERVLOED.
Naar FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID.

Inzicht na inzicht!

Nieuwe stappen zetten!

Transformatie!

Money….kom maar thuis!
En dat “thuis” ga jij creëren!

Om deze laatste actie extra speciaal te maken GEEF IK JE DE NOOIT EERDER VERTOONDE) “LET’S TALK ABOUT MONEY HONEY” POWERTALK CADEAU. Een krachtige “meditatie” vol magische affirmaties waarin ik jouw toespreek en je in slechts enkele minuten in de VIBE breng van een MONEYMAGNEET.
 

Voor slechts € 47,50 (Normale prijs voor deze trainng is € 95,-) euro neem jij deel aan deze unieke MONEY MAKING training.
Ontvang exact die Mindset oefeningen, inzicht verhogende opdrachten en resultaat creërende handelingen die mij brachten van EEN SCHULDPOSITIE, NAAR FINANCIËLE GROEI EN VAN DAARUIT NAAR FINANCIËLE ONAFHANKELIJKHEID.

Dit is niet zo maar een training!

Dit is NEXT LEVEL………………
Check hieronder wat er zoal TIJDENS de training al heeft plaats gevonden.

Testimonials

Salespage “Money Needs a Home”

Uit het hart gegrepen van enkele deelnemers van deze training

 • Ik geef nu met liefde minder uit omdat ik daarmee met liefde werk aan mijn banksaldo. En dat Is zoooo anders dan vorige week dat ik bang was dat mijn knijp gestraft zou worden door het universum. 

    En dat heb ik gedaan vanuit mijn kracht, de kracht waar ik al zo lang op kan vertrouwen. Als het moet dan is ie er en dan ga ik! In aanloop naar de beurs ontstonden de eerste verschuivingen (eerste offertes, eerste betalingen) en op de beurs zelf was ik er, in mijn ‘kracht’, ik stond te ‘shinen’ en het sloeg aan. Leuke contacten waar nog zeker meer uit voort komt, zowel qua directe klanten als qua netwerk-contacten. Ik kon zeggen dat het geslaagd was.  

  Vrouw 3
  Marieke
 •  ik volg je helemaal Leonie; ik houd juist zo van de eenvoud, de praktijk. dus doen, frequentie, perfect match; stappen herhalen. Dank je wel! terug naar de essentie. verspilling/onrecht; frequentie; afstemmen, doortrainen.   🙏 

   

  Dank dank dank en ja, ik wordt steeds meer bewust, van wat wel lukt, goed gaat, goed voor mij is..Geen spiritual bypass!!!

  Vrouw 7
  Samira
 • Hoi allemaal, positief nieuws!!! 

  Deze training pak ik nog op  🙂 . Kon het even niet bijbenen. Wel heb ik moneyflow gemanifesteerd!!! 👌 😀. 

  In mijn dagelijkse FW een auto opgenomen. Ik heb een auto nodig en was met een kennis al een halve dag op autojacht geweest. 

  Het verhaal krijgt een fijne wending. In plaats van betalen heb ik een auto gekregen!!! Het is de Toyota Yaris van mijn schoonouders. Zij mogen om gezondheidsredenen niet meer rijden. 

  Hoe mooi is mijn wens een geschikte auto tegen geschikte prijs door het universum opgepakt en aan mij gegeven …. wauw hoe gaaf is dat.  🙏 

  Vrouw 4
  Emy