d
c

De LIEFDE.

Boeken worden er over volgeschreven.

De ene na de andere film gaat er over.

We spreken er over.
Piekeren er over.

Ruziën er over.

Het moet dus wel iets belangrijks zijn in ons leven.

Helaas.

Wat de meesten van ons als liefde omschrijven is slechts GEHECHTHEID.

BAM……IN YOUR FACE……Dat is een lekkere manier om een training af te trappen Leonie!

I KNOW!!!

Maar het is wat het is en zoals het met alles is, is ook dit gegeven een kans tot groei!
WANT WIE DAADWERKELIJK BEGRIJPT DAT DE PRIMAIRE RELATIE IN ONS LEVEN ONZE GROOTSTE SPIEGEL EN DUS ONZE GROOTSTE KANS OP GROEI IS HIER OP AARDE…….

 • Ontwikkeld een betere relatie met zichzelf, de basis van ALLES!
 • Is een perfect match voor de mooiste relatie EVER!
 • Bewandelt, ongeacht verschil van mening en verschillende waarheden, een gezamenlijke koers met zijn of haar belangrijkste relaties.
 • Krijgt de kans onvoorwaardelijke liefde te ervaren.

En mocht je denken dat jij één van de weinigen bent voor wie dit onbekend terrein is.
Mocht je jezelf gek maken met de gedachte dat jij de enige bent die worstelt met thema’s als LIEFDE en RELATIES.

SURPRISE!

Absoluut niet!!!

Iedereen ervaart in enige mate uitdagingen in een relatie.

PLEZIER en ONGEMAK gaan namelijk ALTIJD samen in een relatie.

Het klinkt misschien gek, maar daar is een relatie ook voor bedoelt.

Om “de ander” hier op aarde te ontmoeten als spiegel van jouzelf, jouw eigen frequentie.

Als reflectie van al jouw SCHADUWKANTEN.

En dus de kans krijgen deze te aanschouwen en te transformeren.

 

HET DIENT EEN HOGER DOEL!!!

Balk met tekst 1 relatiespiegels crop 2560 x 932

En dit zijn DE processen op aarde die we bijzonder serieus mogen nemen.
Alleen wat we vergeten zijn (of jou wellicht nooit geleerd is) is dat ondanks de dualiteit die we in een relatie kunnen ervaren, het eigenlijk heel eenvoudig, ontspannen en liefdevol mag verlopen!

En het kon dan ook niet uitblijven, overigens op verzoek van velen, dat hier een Leonie – Set Yourself Free training over zou volgen.

 

Een heerlijke thuistraining, rechtstreeks in je mail van maar liefs 30 dagen lang.
Voor jou….
Voor je partner….
Om samen mee aan de slag te gaan.

Maar ook voor diegene die nog “op zoek” is en open staat voor de meest EPIC relatie ever.

Een training voor het leven!

 

VOOR EEN IEDER DIE HET GROTE GEHEIM VAN EEN HAPPY RELATIE WIL ONTVANGEN.

 

Om na 30 dagen te kunnen concluderen:

 • Dat je weet hoe je de niet geheelde emoties uit eerdere relaties, die absoluut nog invloed hebben op je huidige relatie of de zoektocht naar een relatie, kunt helen.
 • Dat het vanzelfsprekend voor je is in contact te zijn met je eigen verwachtingen en hoe deze effectief te communiceren.
 • Dat je in staat bent de stap te maken van GEHECHTHEID naar in je eigen behoeftes voorzien.
 • Dat het je steeds beter af gaat te herkennen wat er naar je gespiegeld wordt vanuit je relaties en hoe hier groei uit te halen voor jezelf.
 • Dat het erkennen van je eigen waarheid én het erkennen van de waarheid van die ander de weg is naar een gezamenlijke koers te bewandelen.
 • Dat de formule hier naar toe steeds meer een tweede natuur voor je aan het worden is.
 • Dat communicatie in je relatie een tendens begint te omarmen van openheid en flexibiliteit.
 • Dat ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE geen concept meer voor je is dat onbereikbaar lijkt.

Kortom……

Balk met tekst 2 relatiespiegels crop 2560 x 932

Support team – Leonie Set Yourself Free is het hele jaar volop actief om een groot aantal trainingen, cursussen en workshops onder te brengen in een digitale leeromgeving. 
De trainingen die nog niet ondergebracht zijn in dit dashboard worden ergens in de loop van dit jaar opnieuw opgenomen en uitgevoerd in een besloten FB groep. 
De training Relatiespiegels valt hieronder ter waarde van € 95,-. 
 
Wil je daar niet op wachten dan bieden we je de mogelijkheid deze op de “oude” manier aan te schaffen waarbij je de training via de mail aangeboden krijgt. 
 
Je ontvangt het gekozen product dan met een korting van 25%

* De tweede betaling zal automatisch na een maand worden afgeschreven

Recensies

Chantal

Deze training over relatiespiegels was echt de moeite waard om te volgen. Wat een inzichten heb ik hierdoor gekregen. Hoe ik anders ben gaan kijken naar de relaties rondom mij. Er wordt mij veel duidelijk. Hoe ik door mijn gedrag bepaalde situaties creëer. Hoe elke spiegel die mij wordt voorgehouden, glashelder is. Ik voel aan alles dat ik nieuwe kansen creëer. Door meer naar mezelf te luisteren, ja en nee uitspreek zonder schuldgevoel voel ik mij herleven.

Dat jij mijn groeiproces een boost hebt gegeven, is immens!!

Dank dank dank je wel Leonie💋

 

Birgitte 

Heerlijk om je verhaal te lezen , en dat we dankbaar zijn is gewoon zo voelbaar in alle verhalen .Wat een bijzonder innemende cursus , velen al gevolgd van Leonie , en wat al niet meer gedaan ,maar deze is “Groots” op gebied van duidelijkheid , makkelijke taal , dichtbij jezelf, heldere inzichten en vooral omdat het je de mogelijkheid geeft om nog meer te groeien , ook na 45 jaar huwelijk .Iedere dag leer ik meer op gebied van zelfliefde en liefde naar die ander toe. Echt diepe inzichten die iets wezenlijks iets (nieuws )toevoegen in je Leven , ik ben er zoooo dankbaar voor .Alice

Geweldig. Ongelooflijk indrukwekkend. Wil je werken aan je relatie dan geeft zij jou het gereedschap waarmee jij aan het werkt kunt. Resultaat verbluffend😘😘😘😘😘😘


Sigrid

Wat een ongelooflijk enthousiaste en gepassioneerde vrouw met een boodschap welke ‘hout snijdt’!! 
Net de 30-daagse relatie spiegel training gevolgd en heel veel hernieuwde inzichten nòg beter uit mogen werken. 
Wil je op een begrijpbare manier jezelf ont-wikkelen…..join het club. Thankxx Leonie <3

 

Karen F.

Leonie, dank je wel voor deze prachtige training. Zoveel oud zeer opgeruimd weer, zoveel vergeving voor mezelf gevoeld, zoveel liefde en kracht weer in mezelf gevonden, en mildheid voor mezelf en voor de ander. Ik hou van mensen en ik hou van mezelf. Amen 💕

 

Simone.

Vandaag de laatste hand gelegd aan de opdrachten van deze training. Wat zit het weer goed in elkaar! Inzichten rollen over elkaar, opgelucht, geconfronteerd en blij voel ik me. Klaar om deze laatste maand met mezelf te zijn, mijn grootste liefde…:) Met een hart vol liefde, luchtigheid, ruimte voor mezelf en vrijheid. 
Wat ben je toch een liefdevolle kanjer Leonie. Steeds ben ik weer positief verrast van alle lagen die je aanraakt op- woelt en zichtbaar maakt. Met zoveel kennis, die je schijnbaar moeiteloos aan elkaar verbindt..! 

 

Tineke

Wat een bijzondere training was dit weer. Ik voel me enorm dankbaar dat je deze training hebt gemaakt.

Ik heb veel inspiratie opgedaan van een ieder om zelf weer verder te verdiepen. Puzzelstukjes op haar plek te laten vallen. Inspiratie opgedaan om de prachtige unieke relatie die ik heb met mijn man nog mooier te maken en evenzo met onze dochter. En uiteraard de relatie met mijzelf is ook mooier geworden. Intens dankbaar voel ik me hierover.

Het is zo fijn te zien dat mijn relatie met de buitenwereld ook mooier aan het worden is. Ik kom zoveel lieve gulle mensen tegen. Echt ontroerend fijn.

Dank Dank Dank!!!

 

Yvonne.

Ik ben zo dankbaar voor dat Leonie in mijn leven is gekomen. Ook dat ik aan de slag ben gegaan in de afgelopen jaar met mij zelf en veel dichterbij mij zelf ben en naar mijn gevoel luister. 
Deze training heeft mij zo veel gebracht dat ik echt de rust in mij zelf terug gevonden heb. Ook dat 
ik alles toepas in mijn dagelijks leven. De waarheid van de ander begrijpen is echt iets dat een schift heeft gebracht in mijn relaties. Vooral in mijn relatie met mijn heerlijke puberende dochter. Ik kan ook meer daar laten en niet op het mijn ding maken. Ik merk ook dat ik de bevestiging van een ander een heel stuk los gelaten heb. Ook het eerst aan mij zelf denken en liefdevol voor mijn zelf zijn en mij zelf op de eerste plaats zet nu. Ik weet ook ik nu anders in een romantische relatie zal stappen als die weer in mijn leven komt. Heerlijke training waar ik zo veel inzichten heb gekregen.

* De tweede betaling zal automatisch na een maand worden afgeschreven