MEEST COMPLETE EN PRAKTISCHE ONLINE BUSINESS TRAINING EVER GAAT OP MAANDAG 30 MAART DE VOLGENDE RONDE IN EN WEDEROM MET EEN MEGA BONUS! 
MELD JE NU AAN EN ONTVANG NAAST DE TRAINING 1 MIDDAG 1 OP 1 LIVE AAN DE SLAG MET MIJ EN MIJN COO/TECH. SUPPORT.

En of jij begrijpt dat online actief zijn met jouw business niet meer weg te denken is. 
Maar fuck, waar begin je? En hoe? 

✔️ Emailfunnels bouwen

✔️ Online adverteren 

✔️ Salespages-Landingpages 

✔️ Social Media 

De termen vliegen je om de oren. En ergens wil je het liefst nog geloven dat het ver van je bed show is. En tegelijkertijd weet je wel beter. Er is geen houden meer aan. 
 
Wat als ik je nu vertel dat je dit (en nog véél meer dan dat) in slechts 12 weken gerealiseerd kunt hebben? 
Wat als ik je ook nog vertel dat je niet, zoals ik dat jaren geleden deed, meer dan 45.000 dollar en 2 jaar aan tijd hoeft te investeren? 
Wat als ik je, met trots ga vertellen, dat ik je de meest complete, meest voordelige, online training op dit vlak kan bieden. Waarin je ALLES vindt wat jij nodig hebt, van A tot Z, van Mindset, structuur en doelgroepbepaling tot het automatiseren van het hele verhaal. Waarbij ik je ook nog eens persoonlijk begeleid en je de steun en support hebt van gelijkgestemden die met je mee trainen? 

IMG-20170707-WA0013

Te gek, right? En helemaal wanneer jij je herkent in het volgende:

“Zat er maar 48 uur in een dag” 
 
“Had ik maar 40 vingers om te typen” 
 
“Kon ik maar op 2 plekken tegelijk zijn om mijn business op te bouwen of de volgende grote stap in mijn business te zetten” 
 
Iedere coach, praktijkeigenaar of ZZP-er zal dit herkennen! 
 
En dan kun je wel harder willen gaan werken, meer werkuren of dagen toevoegen, extra handelingen verrichten ofwel ALLES er aan willen doen om jouw business van de grond te krijgen of verder uit te bouwen. 
 
Maar linksom of rechtsom….er zit maar 24 uur in een dag….we hebben maar 10 vingers….en er zit nu eenmaal een max aan wat jij kunt doen om jouw business sky high te laten gaan, de hoeveelheid mensen die je kunt bereiken om ze te interesseren voor jouw verhaal, de tools die jij kunt inzetten om de ideale doelgroep naar je toe te trekken. 
 
Ofwel….er zit een max aan onze omzet…aan ons inkomen! 
 
Maar is dat wel zo? 
 
Een flink aantal jaren geleden liep ik met mijn praktijk tegen hetzelfde feit aan. En stapte volop in de valkuil van harder en harder en harder willen gaan. Met als gevolg een bomvolle praktijk en een redelijke omzet. Maar dit ging ten koste van alles, ja echt van alles. Het kostte me bakken aan energie. En wanneer ik terug denk aan hoe moe ik was, de uren die ik er elke week instopte, de omzet die er uit voort kwam en de max aan mensen die ik maar kon helpen schieten me opnieuw de tranen in de ogen. 
 
Totdat het kwartje viel! 
 
HET MOET NIET HARDER MAAR ANDERS! 
 
En ik dook een voor mij heel nieuwe wereld in. De wereld van al het moois dat internet en Social media ons te bieden heeft aangaande mij en jou ondersteunen om onze business op een nieuwetijds en supersnelle en efficiënte manier op te bouwen. Een manier die jouw ideale klant of cliënt versnelt naar je doet toekomen en je omzet flink laat toenemen. 
 
Maar man oh man wat een ingewikkeld verhaal leek dat in eerste instantie te worden. Ik trof allerlei op het eerste oog interessante trainingen en mensen met kennis hierover die je online kon volgen. Maar raakte al snel verstrikt in de moeilijke begrippen en technische details. 
 
Maar ik gaf niet op, investeerde in de beste trainingen en coaches en ontdekte al snel dat het écht niet zo ingewikkeld hoefde te zijn. Helemaal niet zelfs! 
 
Ik voegde hetgeen ik geleerd had toe aan mijn op mindset georiënteerde lifestyle (ga ik jou ook leren), werkte een aantal belemmerende overtuigingen in mijzelf weg (dat ga jij deze training ook ervaren), ontdekte in een paar heel simpele stappen mijn doelgroep (yep, ook daar gaan we mee aan de slag) en…….. 

 

✔️ GING VERVOLGENS SKY HIGH MET MIJN BUSINESS 
 
✔️ MET MINDER INSPANNING DAN OOIT DAARVOOR! 
 
✔️ MET BAKKEN AAN VRIJE TIJD OVER OM TE DOEN WAAR IK ME OP DAT MOMENT GOED BIJ VOEL! 

 
 
En na anderhalf jaar kon ik mij financieel onafhankelijk noemen. 
 
Om van daaruit nóg meer mensen te kunnen helpen. 
 
OM VERVOLGENS DEZE VOOR MIJ HELE LANGE REIS IN SLECHTS 12 WEKEN MET JOU TE DELEN! 
En velen gingen jou inmiddels voor! 
 
En eerlijk, wat had ik gewild dat ik in mijn beginperiode zo iets had mogen treffen! 
 
Want laten we wel zijn….trucjes leren is niet zo ingewikkeld. Maar een “heartdriven” business opzetten of door laten groeien, vanuit jouw authentieke zelf op een manier die bij jou past én succesvol is, met de juiste MINDSET en technische tools die tot een sky high and beyond resultaat leiden, is een heel ander verhaal. 

IMG-20170707-WA0016

En dat verhaal is nu binnen jouw bereik!

Want ik bied je bij deze de mogelijkheid om al hetgeen je daar voor nodig hebt VANAF maandag 30 maart in 12 weken in en besloten facebook groep van mij te ontvangen! En het maakt niet uit of je een starter bent of al een tijd meedraait als ondernemer. Het gaat er om of je VOELT wat ik bedoel. 
 
In 12 weken de basis te leggen voor het uitbouwen van jouw business naar een geautomatiseerd “6 figure & MORE” inkomen MET EEN MINIMUM AAN INSPANNING. 

Door in een besloten FB groep (dagelijks inloggen wanneer het jou uitkomt) met een KLEINE SELECTE GROEP DEELNEMERS 1 op 1 met mij samen te werken: 
 
️ Te ontdekken wij JIJ bent zodat JIJ vanuit mindset de juiste doelgroep aan kunt trekken, ongeacht in welke business jij je ook bevindt. 
 
️ Elke belemmerende overtuiging die er bewust of onbewust tussen jou en je SUCCES zit op te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. 
 
️ De juiste MINDSET VOOR SUCCES te creëren. 
 
️ De juiste DAGINDELING voor SUCCES te creëren. 
 
️ Exact die activiteiten in te zetten die SUCCES genereren! 

 
En uiteraard: 

 

️ Leren hoe jij via Social Media (Facebook én Instagram) jouw ideale doelgroep als een MAGNEET naar je toe trekt. 
 
️ Leren hoe jij je EMAIL FUNNEL EN SOCIAL MEDIA FUNNEL opbouwt en beheert. 
 
️ Alles over optinpagesFreeBee’s, FB AdsLandinpagesetc…. (klinkt onbekend? Hoogste tijd dat  je dit gaat omarmen en ik ga je het op de meest 

      eenvoudige manier uitleggen). Ik laat je niet alleen zien hoe je deze maakt, maar vooral ook succesvol opbouwt. 

️ Echte “Hell YEAH” content leert creëren! 

Social Media 2019

En er is meer! Want we willen immers dat jouw business voor jou gaat werken en niet anders om.

En ik zeg immers niet voor niets dat dit het meest complete en compacte programma in Nederland is. 

 
️ We gaan kijken naar online én offline zichtbaarheid. Hoe doe je dit? Welke apps gebruik je daar voor. 
 
️ We duiken in de wereld van het geven van webinars en ik laat je zien hoe je dat eenvoudig én geautomatiseerd onderdeel 

      van je succes kunt laten zijn. 
 
️ En ik rijk je alvast een aantal tools aan die je niet zozeer direct nodig hebt om hetzelfde succes als mij op te bouwen maar die je kunt benutten 

      wanneer jij daar klaar voor bent (en dan heb je ze vast lekker in je pocket) zoals bv het werken met chatbots. Zie het maar als een soort van service 

      of bonus van mij voor jou. 
 
OFWEL: IK LEER JE ALLES WAT MIJ NAAR FINANCIELE ONAFHANKELIJKHEID EN EEN LEVEN VAN EEN FREEBIRD HEEFT GEBRACHT. 
 
En ik leer het je niet alleen….WE GAAN ER IN DIE 12 WEKEN AL ACTIEF MEE AAN DE SLAG ZODAT JIJ, ALS JE HET VERHAAL SERIEUS OP PAKT, JE INVESTERING IN DEZE TRAINING IN NO TIME TERUG HEBT VERDIENT. 
 
En dan kijk jij aan het eind van die 12 weken terug op wat mij betreft businesswise de meest leerzame periode in jouw leven! 12 weken lang 1 op 1 met mij samen gewerkt. 

️ Opdrachten, 

️ Prikkelingen 

️ Livestreams van mijn kant 

️ Technische support vanuit mijn team 

️ Super stimulerende VIBE onderling van de overige deelnemers. 

 

💎 WANT WE HEBBEN IMMERS ALLEMAAL HETZELFDE DOEL! 

💎 DOEN WAAR WE ZO ONTZETTEND BLIJ VAN WORDEN! 

💎 ONZE PASSIE UITVOEREN! 

💎 ONZE BUSINESS UITBOUWEN VANUIT ONS HART! 

💎 ER EEN MÉÉR DAN LEUKE BOTERHAM MEE VERDIENEN 

💎 MET MEER DAN GENOEG AAN TIJD OVER OM DATGENE TE DOEN WAAR JIJ ZIN IN HEBT! 
 
Je zult begrijpen dat door de intensiteit van deze 12 weken ik maar een aantal mensen toe kan laten. Deelnemers die er ECHT voor willen gaan, die ECHT klaar zijn om fun, SUCCES en FINANCIEEL OVERVLOED te creëren. 
 
COACHES, PRAKTIJKEIGENAREN, ZZP-ERS, DIE KLAAR ZIJN VOOR EEN MEGA SUCCES STAP. 
 
De HIGH ACHIEVERS! 
 
Ben jij er daar één van? 
Voel jij het kriebelen wanneer je bevoelt wat je allemaal kun bereiken met dit avontuur? 
Zeg jij JA tegen een leven vol voldoening en overvloed? 

Dan heb ik een belachelijk mooi aanbod voor jou! 
 
Wanneer jij besluit in te stappen dan is deze onderstaande aanmeldlink voor jou en dan weet je zeker dat je één van de selecte groep aan deelnemers gaat zijn.  

EN NEE GEEN 45.000 DOLLAR AAN INVESTERING VOOR JOU….. 

💎 Jij investeert slechts 1995 EURO! 
💎 In termijnen betalen mogelijk.  

MAAR WACHT, DIT IS NOG NIET ALLES😱 
 
Ik vertelde je aan het begin al dat deze ronde van de NHMA een wel heel vette BONUS kent? 
 
Check de info hieronder! 
Besef dat dit een “once in a lifetime opportunity” is! 
En meld je zsm aan voordat de groep vol is! 

bonus envelop

Een BONUS? Dit is zo veel meer dan dat!

Een garantie zou je het beter kunnen noemen. 
Of een zekerheidsverklaring. 
Of …. iets van die strekking. 
 
Deze BONUS is door mij nog nooit eerder gegeven en de vraag is maar of dit zich ooit weer gaat vertonen! 
 
Om jou er van te verzekeren dat deze training gegarandeerd een succes zal zijn heb ik samen met mijn team het volgende geregeld. 
 
Ergens in de laatste weken van de training op een Zaterdagmiddag (datum volgt zo gauw de groep compleet is en in gezamenlijk overleg) organiseer ik, samen met mijn COO en technisch leider van ons team Ellen Spit, speciaal voor deze groep een LIVE EVENT bij Van der Valk de Cantharel te Apeldoorn.  
 
Een samenzijn. 
Met z’n allen. 
Laptops open. 
Vragen LIVE beantwoord krijgen. 
Samen de losse eindjes aanpakken. 
 
Door….. 
 
Bijvoorbeeld met jou de puntjes op de i te zetten rondom jouw Freebee. 
Of je door Ellen te laten helpen jouw FB advertentie te perfectioneren of voor het eerst te lanceren. 
Of naar je site of social media account te laten kijken! 
Of vette content samen te schrijven. 
Of met mij in gesprek te gaan over een obstakel in jouw mindset of een uitdaging in je business. 
 
Of.. 
Of…. 
Of……. 
 
Je voelt hem al! 
De mogelijkheden zijn ongekend. 
 
Alles bedoelt om deze training voor jou een MEGA SUCCES te laten zijn. 
 
We gaan FUN hebben samen! 
Je gaat je GESTEUND voelen door mij, Ellen en de groep. 
We maken er een sky high and beyond avontuur van! 
 
De gehele middag geheel verzorgd met:
* Koffie (keuze uit meerdere varianten), thee, water en frisdrank.
* Heerlijke lekkernijen.
* In de pauze drinken we een bubble samen.
* Én als klap op de vuurpijl na het samen zijn gaan we genieten van een heerlijk buffet met elkaar in het restaurant.


En luister, kun je écht niet op de gekozen datum dan weet ik zeker dat we samen een aantrekkelijk alternatief voor jou kunnen creëren!
 
 
Is dit een bonus? 
Of een BONUS! 
 
Krijg ik een vette JA van jou? 
Meld je dan NU aan! 


👑
Ben jij die HIGH ACHIEVER? 
👑SNAP JIJ DAT HET EFFECT VAN DEZE TRAINING ZO VEEL VERDER RIJKT DAN HET EFFECT VAN EEN TRAINING ALLEEN? 

Weet jij het GROTE GEHEIM van alle succesvolle entrepreneurs hier op aarde? 
Dan weet jij dat het continu investeren in jezelf en je verbinden met een mentor die met jou resoneert je in een ENERGETISCHE CONTAINER VAN ONEINDIGE GROEI trekt. 
Ik weet het! daarom investeer ik al jarenlang HUGE in mezelf. 
JIJ WEET HET….daarom twijfel je geen moment om 12 weken zo dicht bij mij en met mij aan de slag te gaan  EN BAM, JE STAPT GEWOON IN. 
 
En dat verdient een 👑VIP OPTIE👑 voor een ieder die dat principe begrijpt. 
En niet zo maar 1, nee een 👑EPIC VIP OPTIE👑! 
 
Wanneer jij kiest voor mijn VIP optie ontvang je  2 HOTSEAT CONSULTEN (t.w.v. 2000 euro) voor slechts: 

 

1495 euro! 

 

Dit geeft jou de mogelijkheid om in die 12 weken twee online consulten met mij in te plannen. Geen onderwerp laten we daarin onbesproken. Datgene wat er besproken moet worden en nodig is om jou verder te laten shinen in je business bespreken we. En voor mij is het tweede natuur om te zien welke onbewuste obstakels je bij je draagt en deze gaan we in het consult in beweging brengen. 
Er is geen tijdslimiet voor dit consult. We spreken samen net zo lang tot jij het idee hebt dat je een flinke tijd verder kunt met hetgeen we besproken hebben! 
 
Voel je hem? 
Dacht het wel! 
 
IK BIED 3 DEELNEMERS DE OPTIE DEZE EPIC KEUZE TE MAKEN! 
 
Mail zsm met team@setyourselffree.nl en laat weten 1 van deze 3 plekken te claimen. Je krijgt dan een aparte factuur terug gemaild voor deze deal. En ik neem vervolgens zsm contact met je op om onze afspraken vast te leggen. 
Let op: de betaling voor de training loopt ook voor jou gewoon via de betaallink op deze pagina. Deze BONUS wordt daanaast apart gefactureerd. 

 

Ik zie uit naar onze samenwerking! 

Recensies
EEN KLEINE GREEP UIT ONDERTUSSEN HONDERDEN POSITIEVE RECENSIES DIE IK DE AFGELOPEN JAREN HEB MOGEN ONTVANGEN over de NHMA.

 

Astrid 
“”💪NHMA💪 

Niet Harder Maar Anders…….  
Een 12 weekse Business Building Training die mijn leven behoorlijk heeft veranderd, een training die van A-Z je leert hoe je anders kunt werken maar vooral NIET harder. Slimmer dus! Alles zit hierin wat je nodig hebt om succesvol te kunnen worden! 

Ik ben zo blij dat ik het traject ingestapt ben. Dat ik ben begonnen met gewoon doen. Stappen heb durven nemen, als ondernemer maar ook als persoon. Mijn eerste eigen online training gaat binnenkort van start. 

Mijn mening? Ik vind echt dat elke ondernemende vrouw die een online business wenst op te bouwen deze training gevolgd moet hebben. Je leert echt alles, stap voor stap, simpel en voor iedereen te volgen. 

🤨Mijn grootste weerstand vooraf was: oei 12 weken lang, heb ik daar wel tijd voor? Kan ik dit wel bijhouden? Hoe kan ik mij committen hieraan?🤨 

Bullshit! Allemaal overtuigingen waar ik niks aan had, overtuigingen die mij weg hielden van dat waar ik gelukkig van word. Ondernemen! Vrouwen begeleiden, coachen en ondersteunen. 

🙏Dankbaar dat ik de training ben gaan volgen. Nog niet eens afgerond maar nu al een mega succes! Zoveel al gemanifesteerd, zoveel al in werking gezet, zoveel al voorbereid.”” 
 
UPDATE NA EEN JAAR: 
Een jaar geleden en wat is er al veel veranderd!! 
Volledig zelfstandig ondernemer. Werken waar, wanneer en met wie ik maar wil. 

Heel dankbaar voor alles wat zich ontwikkeld heeft sinds deze training. 

Ik raad het echt elke online ondernemer aan te doen!! 

Wina Jongsma
Super blij met deze veelzijdige training
Als ondernemersdochter en zelf ook altijd in de detailhandel gewerkt wist ik wel alle in& outs van de detailhandel
Zelf nu een jaar online met LoveMyLife
Online ondernemen is echter heel iets anders waar zoveel mogelijk is
Superwaardevolle training
Echte aanrader✨👍🏼✨    

Athilde 
“Wow heb net precies mijn allereerste online programma gelanceerd en binnen een half uur mijn 1ste betalende klant, YESSSSS thanks Leonie🙏🏻wat creëer jij een groeivibe!” 

Yolanda 
“Ik heb geen moment getwijfeld om de niet harder maar anders business building groep in te gaan! Ik heb mezelf zelfs een HOTSEAT plek gegund. Geen moment spijt van gehad! Door jezelf dit te gunnen kun je zoveel meer vragen stellen en verder komen! Leonie is een kei in het je anders na laten denken over zaken. Het zijn 12 intensieve weken waar ik nog veel verder op door borduur. Door haar manier van werken zorgt ze ervoor dat je volledig vanuit je hart je business gaat bedrijven. Als je dit volledig vanuit je hart doet zul je ook merken dat je zaken vanzelf gaan stromen. Je ontmoet de juiste mensen en maakt andere keuzes dan je voorheen zou hebben gedaan. 

Wat ik onder andere heb gemerkt is dat ik stappen zet. Ik geef al langere tijd workshops in mijn praktijkruimte voor kleine groepen. Dacht hierin ook niet groots. Door deze training ben ik hierin veranderd. Mijn workshop gaat nu online, heb heel Nederland tot mijn bereik en wie weet zelfs het buitenland. The sky is not the limit!! Mijn groepen zijn van max 8 naar max 50 mensen per keer gegaan. 

Voorheen geen idee wat een emailfunnel was en hoe die op te bouwen. Nu ben ik hier flink mee aan de slag! Ik ben zo enthousiast dat ik meteen heel veel ideeen heb en daar dus allemaal mee aan de slag ben. Dit gaat mijn bedrijf flink sky high laten gaan!”

Roos 
“WTF!!! Vanaf mijn begin hier in de niet harder, maar anders is er zoveel gebeurt! Inzichten over mijzelf en hoe ik de dingen tot nu toe aanpakte, een stroom aan ideeën uitgewerkt en toegepast, Power editor op Facebook uitgeplozen en ontdekt, mailerlite omarmt en helemaal verliefd geworden, live filmpjes gemaakt, en ga zo maar door. Ik ben helemaal in en ga niet meer out! Dus natuurlijk door in de hussle groep want ik ben zo enorm gelukkig de laatse weken, er zit een mega flow op wat ik aanpak. Met een beetje verbazing maar vooral open armen ontvang ik al dit moois wat mij nu toekomt. Ik dank het universum en Leonie te Riet voor deze prachtige schop onder mien kont en ik voel dat dit nog maar het begin is. 

Het geld stroomt langzaam binnen en de workshops die ik in de laatste weken heb georganiseerd zaten vol! “ 

Anke 
WauW! De Niet Harder Maar Anders Business Building groep!! Wat direct bij me opkomt is: Die is gewoon onmisbaar als je je eigen business wilt starten of nieuw leven in je business wilt blazen! Waarom? Omdat Leonie datgene aanraakt waardoor je je business op gaat zetten vanuit je hart, vanuit je passie, vanuit je authentieke jij! En…. omdat ze samen met jou aan de slag gaat met je belemmerende overtuigingen (ego) die nog “heerlijk” jouw dromen in de weg zitten… BAM! Weg ermee! Overschrijven die handel, naar de gewenste overtuigingen én uitkomsten die daarmee samen hangen. En dan is er nog maar 1 weg: GAAN!! Gaan voor je business!!! En ik kan bijna niet in woorden uitdrukken wat er dan vrijkomt en hoe sterk dat gevoel dan is dát je wilt gaan voor je dromen, voor je passie! Ieder vrij moment dat ik had zat ik, met energie voor 10, te werken aan de opdrachten en mijn business op te bouwen! Heerlijk! En natuurlijk wil je ego je dan nog van alles wijs maken, maar jij weet wie bent, waar je naar toe wilt bewegen én welke ideale klanten/ cliënten bij jou horen! De volgende stap is dan dat Leonie je alle tips & trics leert hoe je deze ideale klanten/ cliënten als een magneet naar je toe kunt trekken! Namelijk door naar buiten te treden, vanuit je pure authentieke vorm, via nieuwe tijds tools als Social Media. En wat dat laatste betreft was echt alles nieuw voor mij. Ik wist nog niet hoe ik een foto moest uploaden op Facebook;) het interesseerde me ook niet. Het is ongelooflijk hoe Leonie met haar vibe en drive zelfs dát interessant en toegankelijk maakt! Ik begon dus echt bij 0 en mijn business staat in 6 weken tijd als een huis! Mijn website staat, mijn fanpage en ik voel dat ik door deze training alle vervolgstappen in huis heb om mijn business te laten lopen als een Malle! Niet Harder, Maar Anders! En dat voelt Lekker!!!!”
  

MAG IK JE ER VOORAL NOG EVEN AAN HERINNEREN DAT NIET ALLEEN IK MET MIJN ZIEL EN ZALIGHEID DAGELIJKS “ALL IN” BEN IN DEZE TRAINING. MAAR DAT JE ER OOK MIJN COO EN SOCIAL MEDIA EXPERT ELLEN BIJ KRIJGT EN ZO NODIG IEMAND ANDERS UIT MIJN TEAM OM JOU VOORT TE HELPEN! 

Starters? 
Gevorderden? 
Ik heb ze allemaal in mijn training voorbij zien komen. 
Van lieve meiden die hun inschrijving bij de KvK nog moesten inplannen. 
Tot even zo lieve meiden die al vele successen op hun naam hadden staan. 
Het maakt niet uit waar je je bevindt. 
Het gaat er om dat je er klaar voor bent je business te gaan omarmen als iets wat jou dient en niet andersom. 
 
Deze twee kanjers vertellen hoe zij het ervaren hebben: