Skip to content
SP omslag 1350 x 531

Voor een ieder die niet bang is het leven bij de energetische ballen te pakken en klaar is voor een spirituele upgrade door 10 lichtcodes te ontvangen
die 
direct meer licht, meer liefde en meer overvloed activeren in ieders bestaan  > Leonie – Set Yourself Free <

AL jouw aardse problemen, zorgen en uitdagingen zijn een rechtstreeks gevolg van de verloren connectie met het Universum, met de bronfrequentie In eerste instantie uit zich dat in een, vaak niet door jou herkend en erkende, periode van innerlijke onrust, aanhoudende gedachtestromen en/of vermoeidheid. Wat zich uiteindelijk zichtbaar maakt in de fysieke vorm van symptomen en klachten. En in de mentaal/emotionele vorm bouwt het een basis van een alsmaar aanhoudende ontevredenheid, een “nooit echt ergens thuis voelen” wat uiteindelijk kan uitmonden in de bekende psychische problematieken van onze westerse wereld. 

Het op de juiste manier herpakken van de connectie met het Universumde connectie met SOURCE, maakt dat dat oneindige licht dat (voor de duidelijkheid) IN JOU IS meer en meer door kan schijnen in jouleven. De deelgebieden in je leven laten dan automatisch, onder invloed van de wet van de aantrekkingskracht, nieuwe en meer positieve uitkomsten zien. 

Ben jij klaar om in slechts 3 maanden tijd precies die 10 LICHTCODES te ontvangen die dit proces in werking zet? 

SP middenstuk 1000 x 481
 • 10 ultieme, perfecte codes die als geen ander in staat zijn om de manifestatielichtknop in jou voluit te draaien.
 • 10 magische en tegelijkertijd super praktische codes die maken dat er een duidelijk positief verschil ontstaat tussen jouw leven vóór dit next level programma en ná.

Ik breng ze in 3 maanden naar jou door middel van een wekelijkse video met uitgebreide uitleg en epic opdrachten om mee aan de slag te gaan. En halverwege plus aan het einde een verhelderende Q&A sessie waar we samen de puntjes op de i gaan zetten. 

 

LIFECHANGING! 

GLOEDNIEUWE TRAINING! 

TER WAARDE VAN 247 EURO! 

SLECHTS 1 KEER TE VOLGEN VOOR DE PRIJS VAN €104,85! 

Let op: slechts 1 keer ga ik deze training met deze enorme korting aanbieden. I know! AMAZING! En de reden dat ik dat kan doen is omdat ik besloten heb deze gehele training onder te brengen in mijn FREEBIRDS MASTERMIND JAARPROGRAMMA. Mijn online dashboard voor nieuwetijd spirituele mensen die het maximale uit hun leven willen halen. Drie maanden meedraaien in dat jaarprogramma vraagt een investering van precies die €104,85 aangezien een maandabonnement €34,95 bedraagt. 

Dit biedt jou een ultieme kans!

 • 3 maanden samen met mij aan de slag in mijn besloten Facebook groep behorende bij dit jaarprogramma.
 • Jouw LIGHTCODE upgrade ontvangen en na de tijd voor altijd van jou. Of je nu wel of niet besluit langer in het jaarprogramma te blijven, deze training is voor jou altijd te bereiken via je eigen inlog op je eigen dashboard.
 • Een bizarre korting te ontvangen op deze superkrachtige training. 
 • Naast de LIGHTCODE training 3 maanden toegang tot het gehele jaarprogramma met daarin voor duizenden euro’s opgeslagen nergens anders te vinden trainingsmateriaal op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, mindsetwerk en Set Yourself Free methodiek.
 • Naast het trainingsmateriaal via het dashboard toegang tot mijn LIVESTREAM EXCLUSIVE KAARTENDEK en oneindige leerzame MASTERMIND ONLY Q&A SESSIES.
 • En niet te vergeten: de gehele periode toegang tot de besloten Facebookgroep waar de training plaats gaat vinden én je getrakteerd wordt open OPEN MIC’S (live in de groep coachingssessies) en FREEBIRD INSIGHTS (inkijkjes in mijn leven en processen).

De eerste LICHTCODE wordt middels video op maandag 4 januari in de groep geplaatst. Maar ik heb 3 redenen waarom jij niet te lang moet wachten
met je aan te melden:

 • Ik heb NU al prachtig PREWORK voor je klaar hangen in de groep. Om je helemaal klaar te stomen voor wat komen gaat! De huidige groepsmembers waren super enthousiast over dit materiaal en ik kan niet wachten het jou ook aan te mogen bieden.
 • Ik heb maar 25 plekken om te vergeven voor dit, never EVER terugkerende, superaanbod.
 • Meld jij je NU aan dan ben je direct welkom in het dashboard en de FB groep en start je betaling (automatisch) pas vanaf 4 januari! 

Voel je hem? 

Dan is dit JOUW moment!  

Meld je NU aan voor een maandplan met alle vrijheid om deze na LIGHTCODES weer op te zeggen of naar wens door te laten lopen á €34.95 per maand. 

Kies voor een halfjaarplan  met een hele fijne korting en betaal slechts €179,00 iedere 6 maanden.  

Ga voor maximale winst en gun jezelf een jaarplan met een megakorting van 120 euro en betaal slechts €299,00 per 12 maanden WAARDOOR JE SLECHTS EEN FRACTIE MEER BETAALD DAN DE OORSPRONKELIJKE PRIJS VAN DE LIGHTCODE TRAINING! Dit is met recht de meest interessante en meest gekozen optie 

* Mijn jaarprogramma werkt op basis van een automatische incasso welke door jou op elk gewenst moment stop gezet of omgezet kan worden door te mailen naar: team@setyourselffree.nl 

Recensies (1)
SP foother