INNERLIJK KIND HEALING

5-daagse training……elke dag via de mail een videostream…..met uitleg en oefeningen

Hoe “vreemd” het misschien ook mag klinken…Het gegeven dat jij bepaalde stappen in je leven (bv. op gebied van business, liefde, gezondheid) maar niet 

gerealiseerd krijgt heeft o.a. te maken met feit dat je in energie nog verbonden bent met niet geheelde stukken uit (diverse fasen) van je kindertijd. 

 

Zweverig? Helemaal niet! 

 

Helemaal niet wanneer ik je laat zien hoe je in 5 dagen daar volledig afscheid van kunt leren nemen door hele praktische stappen en oefeningen. 

Helemaal niet wanneer ik je vertel dat velen je, wereldwijd, al voor gingen met de mooiste positieve veranderingen en doorbraken in hun leven als gevolg. 

 

Elke dag….via de mail een videostream….met in de eerste drie dagen uitleg en oefeningen…..

De vierde dag een samenvatting …. 

De vijfde dag een dijk van een afronding door alle vragen die via mijn mail zijn binnengekomen (uiteraard anoniem) die ik  beantwoordt heb in de Q & A. 

 

Net zo makkelijk! 

Net zo effectief! 

Met prachtige uitkomsten. 

 Ik wil graag de training ineens voldoen

€ 14,95,-

Testimonials

Innerlijk Kind Healing
 • Mijn innerlijke 👶🏼 👧🏼 👱🏼‍♀️willen joubedanken! ✨ 🤗 Ik heb inmiddels al wat kids op schoot gehad en wat is het fijn om ze op een volwassen manier te woord te staan en zorg te dragen. Geen gepamper en getroost, het gewoon regelen.

  Onder andere deze vijf dagen hebben ervoor gezorgd dat ik weer meer helderheid heb gekregen in wat ik met mijn bedrijf wil en daar waar mijn kinderen het lieten stagneren begint het weer te stromen 🎉

  Janine
 • Ik ben zo blij dat ik deze innerlijke kind healing heb gedaan. Ik ben trots op iedereen die mee heeft gedaan hieraan. Ik ben dankbaar voor het delen van een ieder die het heeft gedaan. Bedankt voor alles. VOORAL dank aan Leonie die mij mee liet varen in haar energie. Ik heb het gevoel nu al sterker te zijn dan ik in tijden ben geweest. Mijn dank is zeer groot 💋 ❤️ 🙏 🎁

  Marlene
 • Bizar. Bijzonder. Blij (ogenschijnlijk om niets)
  Er is iets verschoven, veranderd. 🙃
  Ik kon nooit aarden. Ik voel me geaard. Zoiets. Thuis.

  Een vriendin zegt: wat straal je 💛

  Kan ik dit vasthouden? (Mijn ego komt weer ff klieren hoor) 🙄
  ja dat kan ik, ik doorzie je nu

  Monique
 • Zo wat een week. En zo bizar hoe dingen ineens zo kunnen shiften. Tot 3 jaar geleden had ik pure zelfhaat. Dankzij Acces Consciousness kwam daar verandering in en dacht ik mijn depri momenten kwijt te zijn. Totdat er iets getriggerd werd en ik weer in die put zat. Dat is in de afgelopen 3 jaar iets van 3x gebeurd. Het is mijn dreamteam geweest die mij er dan toch weer zo eruit had door te laten zien dat ik niet alleen was. De laatste keer (iets van 2 weken geleden) zorgden ze ervoor dat ik berichtjes over het innerlijke kind en slachtofferrol onder ogen kreeg. Dus ik wist dat ik hiermee aan de slag moest, maar totaal geen idee hoe. Ik dacht door het innerlijke kind op te zoeken en het te troosten. Prompt verschijnt vervolgens het berichtje van Leonie. Dus wist ik dat ik mee moest gaan doen.

  En wat ben ik er blij mee. Door de duidelijke uitleg van haar en de oefeningen die zij ons gaf, kon ik mijn problemen eindelijk eens echt goed aanpakken. Precies die stukken waar ik met Access maar niet bij kon komen. Was echt een eye-opener om te beseffen dat al mijn innerlijke ikjes ervoor zorgden dat ik maar geen echte stap vooruit kon doen.

  Na deze 5 dagen voel ik me zoals ik me nog nooit eerder heb gevoeld. Ik hoop zo dat dit niet weer een tijdelijk momentje zal zijn, maar echt een life changer. En ik begrijp dat ik in de toekomst nog wel vaker mijn innerlijke ikjes op schoot zal mogen nemen, maar dat zal nu geen probleem meer zijn nu ik deze mooie info van Leonie heb ontvangen. Ben zeer benieuwd wat de toekomst mij nu nog allemaal zal gaan brengen.

  Ik wil graag iedereen in deze groep hartelijk bedanken voor jullie bijdrage. Al dan niet via het delen van jullie eigen verhalen. En ik ben ervan overtuigd dat het niet voor niets was dat wij met z’n allen in deze groep zitten. En ik zal een aantal van jullie in de 30 dagen weer terug zien. Ik wens jullie allemaal heel veel succes en sterkte met jullie eigen proces.  💖 💖 💖

  Hanneke
 • Eindelijk dan de lijntjes getrokken…lang uitgesteld…
  Kom op de pubertijd uit..en alles valt op zn plek
  Het gevoel er niet bij te horen…blokkeren..terugtrekken…niet gezien willen worden…alles volgens de regeltjes doen…soort van houvast…deelde niet veel met anderen…paar vriendinnen maar…patroon van alles in uppie regelen ontwikkeld….veel inzichten…thanx

  Wina
 • Dank je wel voor deze 5 daagse  🤗, mijn dank is groot!

  Miriam
 • Wat een prachtig mooi voorbeeld van hoe deze methode werkt,door ervoor te kiezen,na wat onderzoek,en dat het zo snel kan shiften.Inspirerend,dankjewel voor het delen op deze super releaxte manier ❣️

  Ria
 • ik heb een beetje meegedaan met deze vijfdaagse. Niet helemaal, want mijn schoonvader kwam plots te overlijden. Wel veel van mezelf in deze periode tegengekomen. Met name een enorme woede. Hoop de vijfdaagse een andere keer wel goed mee te kunnen doen. Ik vind je heerlijk verfrissend. Dus heb me ingeschreven voor je 30 daagse. Ben benieuwd!!

  Ariane
 • Wat heeft het mij veel gedaan deze challenge! Ik ben op vakantie en had (in het begin)niet gedacht dat ik dit zou gaan doen maar ooo wat voelde dit goed, ik moest het gewoon doen ook al ben ik op vakantie. Kiezen voor mijzelf dat was het enige dat telde en in mijn hoofd op kwam. Zo begon ik…. 
  Dacht ik van de week nog dat alles uit mijn “schooltijd” kwam, lig ik vanmorgen in de zee en komt er een gevoel bij mij binnen van mijn moeder.
  Dus nee, het komt niet uit mijn schooltijd het komt al uit mijn babytijd , ik was al zo toen ik geboren werd… Wat een bijzondere ervaring om dit te mogen ontdekken, op vakantie, in de zee en wat het nog bijzonderder voor mij maakt, mijn moeder is een paar jaar geleden onverwachts overleden en wij hebben haar in deze zee, waar ik vanmorgen heerlijk in lag te dobberen uitgestrooid, voor mijn moeder haar lievelingssplek op aarde en waar ik nu dit prachtige inzicht heb gekregen voor de rest van mijn leven  💞 💞 💞

  Maureen

*De eerste betaling geschiedt met betaalmiddel naar keuze, de tweede en eventueel daaropvolgende betalingen geschieden automatisch!

Check voor korting op mijn trainingen en een waardevolle aanvulling op je ontwikkeling onderstaande link naar mijn

Set Yourself Free – Community groepen