fbpx
Innerlijk Kind Healing

INNERLIJK KIND HEALING

5-daagse training……elke dag via de mail een videostream…..met uitleg en oefeningen

Hoe “vreemd” het misschien ook mag klinken…Het gegeven dat jij bepaalde stappen in je leven (bv. op gebied van business, liefde, gezondheid) maar niet 

gerealiseerd krijgt heeft o.a. te maken met feit dat je in energie nog verbonden bent met niet geheelde stukken uit (diverse fasen) van je kindertijd. 

 

Zweverig? Helemaal niet! 

 

Helemaal niet wanneer ik je laat zien hoe je in 5 dagen daar volledig afscheid van kunt leren nemen door hele praktische stappen en oefeningen. 

Helemaal niet wanneer ik je vertel dat velen je, wereldwijd, al voor gingen met de mooiste positieve veranderingen en doorbraken in hun leven als gevolg. 

 

Elke dag….via de mail een videostream….met in de eerste drie dagen uitleg en oefeningen…..

De vierde dag een samenvatting …. 

De vijfde dag een dijk van een afronding door alle vragen die via mijn mail zijn binnengekomen (uiteraard anoniem) die ik  beantwoordt heb in de Q & A. 

 

Net zo makkelijk! 

Net zo effectief! 

Met prachtige uitkomsten. 

Recensies

Renee
Dikke vette aanrader 😉 🙂 verhelderend, bevrijdend en zó toepasbaar voor heel veel, zo niet alle oude pijn. “Gebruik” het regelmatig en telkens in no time is het weer opgeruimd en schoon.❤️❤️❤️
En wat supermooi Leonie dat je deze waardevolle 5-daagse weer weggeeft en dat er weer zoveel mensen… reisje met je gaan maken. Succes en veel plezier 🥰

Hilda
Echt een aanrader en id zo verhelderend. Ik gebruik het nog steeds. Zo fijn. 

Jacqueline
Het heeft mij heel veel inzicht gegeven. Zo dankbaar Leonie 

Inge
Deze 5-daagse kan ik iedereen aanbevelen! Ik gebruik deze techniek dagelijks in mijn praktijk (en ook bij mezelf:) een eye-opener!