Skip to content

WAT EEN SUCCESVOLLE CHALLENGE WAS DIT EN WAT BEN IK BLIJ DAT IK HEM HEB OPGENOMEN EN JOU CADEAU KAN GEVEN.

Want ook jij wil de connectie met de POWERVROUW in jou herstellen!

Je WEET dat ze daar ergens in jou zit.
Diep verstopt onder lagen van onzekerheden, angsten en frustraties.
Je WEET dat de connectie herstellen je zo veel gaat brengen.
Zelfvertrouwen.
Krachtige zichtbaarheid.
De moed om volledig in je power en expertise te stappen.

DAT is immers de weg naar een bevredigend leven, een succesvol bestaan en overvloed op ieder vlak.

In slechts 5 dagen ga jij daar de basis voor leggen.
Door NU je aan te melden en de hele CHALLENGE in je mail te ontvangen.

Ik laat je HET GEHEIM zien én ervaren van jezelf de juiste vragen stellen, je lichaamsbewustzijn herpakken en zo de connectie met de powervrouw in jou te hervinden.
Ik neem je mee, op een Leonie – Set Yourself Free spirituele manier, op het pad dat RECHTSTREEKS inklikt op die bron.

5 dagen
5 video’ s met uitleg en opdrachten in je mail.
En iedere dag is voorzien van voorbeelduitwerkingen zodat jij hier een gegarandeerd succes van kunt maken.

En dan beschik jij over een tool voor de rest van je leven die elke heartdriven, happy en succesvolle vrouw hier op aarde ook bezit.

Meld je nu aan en ontvang direct de training rechtstreeks in je mail.

.
Recensies

 

Susan 

Lieve Leonie, en bijbehorend team , intens dankbaar ben ik voor jouw wijsheid, jouw liefde, jouw energie en deze challenge. 

Jij was degene die mij voor het eerst de uitnodiging gaf om ooit voor 350 mensen op een podium te gaan staan om mijn authenticiteit te mogen laten zien. 

Ook als jouw private client gaf je mij de meest waardevolle inzichten. 

Zo vibreer ik de laatste jaren vanuit een bron van zuiver licht en liefde. En iedere keer ben jij degene die me nog zuiverder voedt met jouw tonen, taal en afstemming. Om chronisch een match te worden met de liefdes trilling van de universele bron. Toegewijd en in volle overgave heb ik meegedaan aan deze challenge en heb als inzicht gekregen maar ook intens gevoeld dat ik een groots goddelijk geschenk ben voor deze wereld. 

Met mijn essentie en levenskracht adem ik dankbaar in en uit. Ben Nu in staat om vanuit tevredenheid en inspiratie te handelen. 

En soms val ik vet vet terug naar mijn oude patroon. En dan erken ik het, voel het, en laat het los. 

En ja het licht is sterker dan de duisternis. 

Ik ben hier het bewijs van. Miracles happens. Ik word steeds beter in het leven en delen van mijn waarheid. 

Ik ging van ” walging naar begeerte naar beminnen ” dit is tevens ook de titel van mijn boek dat ik op dit moment aan het schrijven ben. 

Ik bewandel de weg naar nog meer gratie, genot , gemak en geluk. 

Nogmaals dank voor alles. Liefs Susan  

Tine

Magisch✨, al veel online trainingen gevolgd, maar jouw energie heeft My Own Power Fairydyst terug naar boven gehaald!!
Let the magic happen✨😘

 Ellen

Leonie Positivity, Wat word ik toch blij van je. Van je opnames, je video’s en je livestreams 😊🗝💝💥). IK voel me er meesterlijk door groeien. Want zoals je vaak zegt: het begint te ‘klikken’. What a happening ook als dat gebeurt. Het licht wordt feller, het oude mekkerende verdwijnt, het wordt ineens vanuit dat grotere veld van bewustzijn, losgelaten.  

Gelukkig heb ik vrij vandaag en kan ik daardoor ook wat inhalen. Op de vraag hoe een powervrouw er uit ziet zou ik veel kunnen zeggen, plaatjes bij google-n, als een prinses-op-het-witte-paard-antwoorden op geven. Maar ik denk dat ik dié info allemaal ff loslaat en gewoon wil zeggen dat jij ‘een powerhouse’ 💥 bent die vele vrouwen hun power terug geeft met al je downloads. In jouw taal die heel dichtbij mijn eigen taal staat: FUCKING THANK YOU!