Skip to content
how to blow up your business - Leonie - Set Yourself Free

“Ik kan niet wachten om dit 3 maanden programma met jou te delen en de ECHTE jij en jouw AMAZING GIFT de online wereld in te knallen op zo’n manier dat jouw klanten over elkaar heen struikelen in de haast om met jou en je producten te werken. 

Want JA je kunt absoluut je PASSIE omzetten in WINST en een EPIC LIFESTYLE BIZ opbouwen die jou aan alle kanten support zodat jij kunt doen waar je geboren voor bent, honderdduizenden mensen kunt inspireren en raken en meer overvloed gaat ervaren dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden!” 

LET’S DO THIS!!! > Leonie – Set Yourself Free < 

Is één van jouw grootste wensen alle geheime wapens te bezitten die je zo in zou kunnen zetten dat ALLES wat je deed je huge omzet op zou leveren? 

Mijn How To Blow Up Your Online Business training brengt jouw precies die 9 geheime wapens die maken dat je klanten je nog net niet smeken om je online producten en diensten af te mogen nemen. 

Een waterdicht systeem waarmee jij jouw kennis, vaardigheden en passie om kunt zetten naar een virtuele cash machine en je jezelf onder kunt dompelen in de business en het leven van je dromen terwijl jij je ultieme lifestyle leeft. 

Ik deel met jou in 3 maanden tijd in 9 HOW TO stappen precies dat wat maakt dat ik al jarenlang mijn online lanceringen als succesvol kan bestempelen. Van de ene succeslancering naar de volgende knal training, van krachtige membershipgroepen naar succesvolle jaarprogramma’s, van uitverkochte live events naar wachtlijsten voor mijn 1 op 1 trajecten. 

Ben jij klaar om in slechts 3 maanden tijd precies die 9 geheime HOW TO wapens te ontvangen die dit proces in werking zet? 

 • How to …. Use Social Media to Grow and Sell
 • How to …. Turn Your Livestreams into a Cashmachine
 • How to…. Blow UP Your Online Launches
 • How to …. Sell Out!
 • How To …. Build and Sell Your Signature Offer
 • How to …. Build Fame!
 • How to …. Get Killer Engagement.
 • How to …. Make People Say Hell Yeah (prijzen/bonussen/kortingen)
 • How to …. Build Out! 

9 krachtige, snelwerkende wapens  die iedere handeling omzet in winst en een simpel en elegant salessysteem vormt dat jouw volgende lancering er eentje laat zijn vanuit plezier en flow zodat je een perfecte match bent voor het maken van omzet.

9 zó eenvoudige en toch door zo weinig online onderneemsters opgepikte businessboosters die zorgen voor actie, momentum en sales in jouw community. 

Ik breng ze in 3 maanden naar jou door middel van een wekelijkse video met uitgebreide uitleg en EPIC opdrachten om mee aan de slag te gaan. En halverwege plus aan het einde een verhelderende Q&A sessie waar we samen de puntjes op de i gaan zetten. 

 

LIFECHANGING! 

GLOEDNIEUWE TRAINING! 

TER WAARDE VAN 497 EURO! 

SLECHTS 1 KEER TE VOLGEN VOOR DE PRIJS VAN €239,85! 

 

Let op: slechts 1 keer ga ik deze training met deze enorme korting aanbieden. I know! AMAZING! En de reden dat ik dat kan doen is omdat ik besloten heb deze gehele training onder te brengen in mijn FREEBIRD LIFESTYLE ACADEMY JAARPROGRAMMA. Mijn online dashboard voor heartdriven online onderneemsters. Drie maanden meedraaien in dat jaarprogramma vraagt een investering van precies die €239,85 aangezien een maandabonnement €79,95 bedraagt. 

Dit biedt jou een ultieme kans! 

 • 3 maanden samen met mij aan de slag in mijn besloten Facebook groep behorende bij dit jaarprogramma.
 • Jouw HOW TO programma met alle 9 geheime wapens ontvangen en na de tijd voor altijd van jou. Of je nu wel of niet besluit langer in het jaarprogramma te blijven, deze training is voor jou altijd te bereiken via je eigen inlog op je eigen dashboard.
 • Een bizarre korting te ontvangen op deze superkrachtige training.
 • Naast de trast=”auto”>HOW TO training 3 maanden toegang tot het gehele jaarprogramma met daarin voor duizenden euro’s opgeslagen nergens anders te vinden trainingsmateriaal op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, sales, techniekmindsetwerk en Set Yourself Free methodiek.
 • Naast het trainingsmateriaal via het dashboard toegang tot mijn LIVESTREAM EXCLUSIVE “KAARTENDEK” en oneindige leerzame ACADEMY ONLY Q&A SESSIES. 
 • En niet te vergeten: de gehele periode toegang tot de besloten Facebookgroep waar de training plaats gaat vinden én je getrakteerd wordt open OPEN MIC’S (live in de groep coachingssessies) en LIVE POWERTALKS. 

De eerste HOW TO wordt middels video op maandag 4 januari in de groep geplaatst. Maar ik heb 3 redenen waarom jij niet te lang moet wachten met je aan te melden. 

 • Ik heb NU al prachtig PREWORK voor je klaar hangen in de groep. Om je helemaal klaar te stomen voor wat komen gaat! De huidige groepsmembers waren super enthousiast over dit materiaal en ik kan niet wachten het jou ook aan te mogen bieden.
 • Ik heb maar 15 plekken om te vergeven voor dit, never EVER terugkerende, superaanbod!
 • Meld jij je NU aan dan ben je direct welkom in het dashboard en de FB groep en start je betaling (automatisch) pas vanaf 4 januari! 

Voel je hem? 

Dan is dit JOUW moment! 

Meld je NU aan voor een maandabonnement met alle vrijheid om deze na HOW TO weer op te zeggen of naar wens door te laten lopen á 79,95 per maand. 

Kies voor een halfjaarplan  met een hele fijne korting van 120 euro en betaal slechts €359,00 iedere 6 maanden.  

Ga voor maximale winst en gun jezelf een jaarplan met een megakorting van 360 euro en betaal slechts €599,00 per 12 maanden WAARDOOR JE SLECHTS EEN FRACTIE MEER BETAALD DAN DE OORSPRONKELIJKE PRIJS VAN DE LIGHTCODE TRAINING! Dit is met recht de meest interessante en meest gekozen optie 

* Mijn jaarprogramma werkt op basis van een automatische incasso welke door jou op elk gewenst moment stop gezet of omgezet kan worden door te mailen naar: team@setyourselffree.nl 

recensies How to blow up your business - leonie - set yourself free