Skip to content
Hoogsensitief vanuit kracht

⚛ Vermoeidheid.

⚛ Energie lekken.

⚛ Energie oppikken.

⚛ Emoties die alle kanten op kunnen schieten.

⚛ Innerlijke onrust en spanning.

⚛ Gevoelig voor omgeving, mensen, prikkels.


Zo maar wat verschijnselen die je kunt ervaren wanneer je hoog sensitief bent.

Best jammer eigenlijk.

Want er is niets mis met sensitief zijn.

Wie weet hoe met deze prachtige eigenschap te werken kan enorm veel betekenen in het eigen leven en dat van anderen.


Sterker nog.


Jouw wereld wacht op jou en deze prachtige eigenschap. Het is niet voor niets dat we de afgelopen jaren meer en meer HSP-ers verwelkomen op deze wereld.


Maar ergens lijkt er wat scheef te lopen. Ergens lijkt het er op dat er een tendens is ontstaan waarin jouw sensitieve kant meer als negatief dan als positief bezien wordt. Er lijkt meer hinder dan gemak, laat staan mogelijkheden, toegekend aan dit prachtige unieke “zintuig” wat jij bezit.


En dat kan anders! Dat MAG anders! Jouw wereld vraagt er om dat dat anders gaat zijn.


Het is tijd om jouw sensitiviteit vanuit kracht neer te gaan zetten.

Deze prachtige, unieke eigenschap van jou de vorm te laten krijgen waarvoor het bedoelt is.

Jouw wereld mooier te kleuren.

En vanuit die kleuring de rimpeling door te geven jouw wereld in.


Voel je hem?

Ergens diep van binnen moet dit iets van herkenning, herinnering, bij je activeren.

Een dieper weten!

Ondergesneeuwd in een aanpak die jou tot op heden geen stap verder geholpen heeft.

Want NEE, jezelf afschermen – in het licht zetten – in een gouden bubbel plaatsen, gaat je niet helpen. Ja, wellicht héél even. En dan ben je weer terug bij af.


Right?


Herkenbaar?


Hoe voelt het voor jou wanneer ik je vertel dat ik je in slechts 30 dagen kan helpen jouw sensitiviteit in een heel nieuw daglicht te plaatsen én je alle tools en echt werkbare tips te geven om voor altijd vanuit kracht deze mooie kwaliteit neer te zetten?

Bye bye negatieve bij effecten.

Hallo NEXT LEVEL EMPOWERMENT!


In de veelheid aan 30 daagse nieuwetijd spiritualiteit- en persoonlijke ontwikkeling trainingen die ik de afgelopen haren verzorgt heb mocht een training over hoog sensitiviteit niet ontbreken. De misverstanden rondom het toekennen van de HSP status en het bijkomende ongemak wat velen ervaren riep er om doorbroken te worden.

De wereld roept om prachtmensen die hun sensitiviteit in kracht kunnen dragen!

In de eerste week van deze training laat ik je helder en duidelijk zien wat er nu écht gebeurt waardoor jij overprikkeling, energieverlies en aanverwante klachten ervaart rondom je sensitiviteit.

En ik maak kraakhelder waarom alle tips die je tot heden hebt gevolgd rondom je leren afschermen onmogelijk kunnen werken. Sterker nog, ze verergeren op de lange termijn jouw klachten alleen maar.

Vervolgens gaan we aan de slag met een 6-tal “kapstokken” die een krachtige versie van jou en jouw sensitieve kant maken:

⚛ Authenticiteit.

⚛ Autonomiteit.

⚛ Zelfliefde.

⚛ Commitment aan jezelf en je leven.

⚛ Zelfvertrouwen.

⚛ Nuances leren zien.


Want laat het nu precies vastzitten op 1 of meerdere van deze 6!

Jij bent, al ver voordat je geboren was, voorgeprogrammeerd om deze eigenschappen krachtig en uniek neer te zetten tijdens deze aardse ronde. Ergens is dat verstoord geraakt. NU is het moment om die verstoring op te heffen.

EN JOUW KRACHTIGE ZELF TE OMARMEN.

“Deze 30 daagse draait al jarenlang als een mega succesvolle Leonie – Set Yourself Free thuistraining.

Om te vieren dat ik vrij recent de hele 30 daagse in een nieuw jasje heb gestoken door alle video’s opnieuw op te nemen lanceer ik deze slechts éénmaal in een besloten Facebook Groep waar je mijn begeleiding en support er bij krijgt”.

 

Maandag 26 oktober gaan jij en ik van start met een groep gelijkgestemden!

Op alle doordeweekse dagen komt er vroeg in de ochtend een video met bijbehorende opdracht vrij. Don’t worry, jij kunt deze bekijken wanneer jou het het beste uit komt!

Je kunt er voor kiezen achter de schermen de opdrachten uit te werken en stap na stap jouw empowerde versie te omarmen. Of je post je uitwerkingen in de groep en ontvangt daar mijn feedback op.

No stress! Naast dat je de weekenden hebt om je opdrachten verder uit te werken blijft de groep nog 2 weken langer open zodat ik je uitgebreid kan bijstaan.

En om dit aanbod helemaal aantrekkelijk te maken ontvang je na de 30 dagen deze gehele training op je eigen online dashboard zodat je er voor altijd bij kunt.

Maar let op!

Ik kan deze persoonlijke online versie maar met een beperkt aantal deelnemers draaien. Door de kwaliteit van deze training, de epic uitkomsten die het al jaren brengt voor deelnemers, de lage investering van slechts 95 euro en zelfs  de mogelijkheid om in meerdere termijnen te betalen, stromen dit soort éénmalige en unieke kansen om met mij in een besloten groep te werken supersnel vol!

Voel die innerlijke roep, laat deze kans niet aan je voorbij gaan en meld je NU aan.

* De tweede en/of derde betaling zal automatisch een maand later (opvolgend) worden afgeschreven

En voor een héél beperkt aantal mensen kan ik er een wel hele krachtige reis van maken.

Ik bied 5 mensen de mogelijkheid te kiezen voor de POWERBOOSTER OPTIE. Dit is een unieke kans om heel dicht samen met mij te werken zodat ik mijn gift in kan zetten om jouw proces te versnellen en te verdiepen.

Het geeft jouw de optie om aan het einde van elke week via facebook messenger een persoonlijk bericht aan mij door te geven, geschreven of ingesproken. Waar loop je tegen aan? Waar kan ik jou mee verder helpen met mijn vermogen om razendsnel uit jouw berichten te ventileren waar hem de knijp én de groeikans zit! Je ontvang van mij via messenger een op maat audio bericht terug waarmee je een krachtige verdieping kunt pakken in jouw proces.

Dit is een nog nooit eerder vertoonde optie waartoe ik mij geroepen voel tijdens deze speciale editie.

1 op 1 met mij werken is elk jaar weer een beperkte mogelijkheid voor en heel beperkte groep mensen. Ik kan met recht zeggen dat dit wat ik jou nu aanbied een kans is die zich zelden voor doet.

Dit is voor diegenen die de roep helder gehoord hebben.

Claim 1 van die 5 spots NU (prijs incl. de 30 daagse) en ik neem zsm contact met je op via messenger.

Recensies

Renee/Gerda
Ik wil je zóóóóó ontzettend bedanken Leonie, voor alle ontmoetingen en trainingen die ik tot nu toe heb gevolgd bij je. Maar speciaal bedankt, super super super bedankt voor de training die je nu geeft: Hoogsensitiviteit vanuit Kracht. Mijn lieve vrouw, de liefde van mijn leven, al bijna 36 jaar) heeft de afgelopen 15 a 20 jaar …. al zóveel therapieën gevolgd “op dit vlak”, om te leren (ontdekken) hoe haar hooggevoeligheid in te passen in het dagelijkse leven. Ze liep telkens vast en kon niet anders dan een veilige setting (lees: kooi) om zich heen te bouwen, vaak onbewust, van waaruit ze de wereld, de mensen en het leven benaderde en kon handelen. Altijd was er weer die ego-angst, die ego-beperkingen, die ego-stemmetjes dat drukte, mensen/groepen, nieuwe avonturen en uitdagingen too much waren, eng zijn, onveilig en dat ze die maar beter zoveel mogelijk kon vermijden /beperken. Meestal won het ego en “verkoos” ze de veilige setting, de gouden kooi waarin ze (relatief) gelukkig was. Door jouw verfrissende, vernieuwende visie en je zó ongelofelijk praktische en effectieve manier van werken, raakt ze nu (eindelijk) de kern en is er alleen maar verlangen en een weten dat ze uit deze veilige setting kan stappen en het leven vanuit haar PureVorm kan leven!

Sara
Yessss! Wat een geweldige 30daagse. Mijn leven is 360 graden gedraaid. Er wacht me een geweldig leven tegemoet en hij is het nu al! Ik geniet vollop. Lieve Leonie bedankt! Je bent een prachtmens van binnen en buiten en ik ben fan 😍 je hebt me super erg geholpen met deze training.

Marielle
We did it 🙌🏻
En wat een lifechanging avontuur was het…
Leonie mijn oprechte complimenten voor alle info, opdrachten en opheldering die je gegeven hebt. Wat een top training! 🙏🏼💗

Hettie
Wow wat een geweldige transformatie is deze training voor mij!🍀

Ondanks dat ik al best op de goede weg was, is alles bij mij nu helemaal op z’n plek gevallen.

Ik begrijp nu wat de ander mij spiegeld, het is niet het voorval zelf, maar de boodschap eronder. Die verteld wat de ander mij laat zien, waarin ik nog mag gaan groeien.

Zo helder en duidelijk geworden en dat was iets waar ik altijd net niet helemaal bij kwam.

Maar nu appeltje, eitje😁

Marielle de L.
Hoe ik 30 dagen geleden begon…
Moe, overprikkeld, uitgeblust.

Na 30 dagen commitment, frequentiewerk spiegelbeeld, lachen, huilen, boos zijn, vol energie en dan weer compleet uitgeput, ben ik hier nu.

Vandaag kijk ik in de spiegel, verbind ik me met mijn spiegelbeeld, geef een compliment, voel me sterk. Minder snel overprikkeld. Staat mijn neus weer de goede kant op… en kan zelfs mijn riem 2 gaatjes strakker (hoe dan?!)

Marielle

HSP WEG ERMEE, zo had ik deze training eigenlijk willen noemen. Volgens Miranda had ik dat absoluut kunnen doen. In deze video vertelt ze wat de winst voor haar is geweest (en nog steeds) nadat ze deze 30 daagse in 2017 heeft gevolgd.