d
c

HOOG SENSITIVITEIT VANUIT KRACHT

HSP maar dan de powerversie!

Hoogsensitief “zijn” wat houdt dat nu eigenlijk écht in?

 

Ja, je vind er vele definities van!

Ja er zijn vele vragenlijstjes te vinden waarbij je al snel ziet: “Ja ik bent het!” En met jou zo’n beetje de helft van de mensheid.

 

En wat een herkenning is er onderling tussen alle mensen die zichzelf bestempelen of door een ander bestempeld zijn als hoogsensitief. Want het lijkt niet altijd een feestje te zijn.

 

Emotionele rollercoasters

Gevoelig voor alles wat om je heen plaats vindt

Energie op pikken van andere mensen

balk met HSP tekst 1

En dan kom ik in ene op je pad.

En verkondig dat het principe van Hoogsensitief zijn wel zal bestaan (jij ervaart het immers, dus hét bestaat) maar dat ik er een compleet andere kijk op heb dan vele anderen.

Dat er niet zoiets bestaat als een omgeving of mensen die energie bij je weg kunnen halen waardoor jij je niet prettig voelt.

Dat het niet zo is dat jij nu eenmaal als een heel sensitief wezen op aarde bent beland en je daarom moet omringen met energetische gordijnen, verstoppen in een bubbel van licht, af moet schermen voor alles wat buiten jou is.

 

Nee, mijn visie is een hele andere. Dat gaat je in deze 30 dagen wel duidelijk worden.

Sterker nog. Ik laat je niet alleen zien én ervaren hoe het werkt (en waarom dingen als jezelf energetisch afschermen absoluut niet werkt) maar vooral krijg je van mij oefeningen en opdrachten (met uitwerkvoorbeelden) die je écht leren in je kracht te komen en de eventuele sensitiviteit die er dan nog is vanuit die kracht in te zetten.

Balk HSP met tekst 2

En dan ziet jouw wereld er heel wat prettiger uit kan ik je vertellen!

We werken een zestal thema’s door waarvan ik weet, uit jarenlange ervaring, dat deze je verder en verder naar de krachtig en pure JIJ brengen. Daar waar het onmogelijk is om disbalans in welke vorm dan ook te ervaren.

AUTHENTICITEIT

AUTONOMITEIT

ZELFLIEFDE

ZELFVERTROUWEN

INTEGRITEIT

NUANCES

(“Maar Leonie, dit zijn voor NIET HSP-ERS toch ook aantrekkelijke thema’s om mee aan de slag te gaan”? YESSSS, I KNOW!!!)

 

Deze zes thema’s heb ik vergoten in mijn Set Yourself Free methode; in 5 stappen een leven creëren vanuit essentie.

 

Kortom:

In slechts 30 dagen kun jij voor ééns en altijd klaar zijn met de vervelende bijverschijnselen van wat jij nu nog benoemd als Hoog Sensitief zijn.

In slechts 30 dagen, 5 stappen-6 thema’s- 20 opdrachten, ga jij shinen hier op aarde vanuit kracht.

 

30 dagen….iedere doordeweekse dag een mail….met  livestream video’s en opdrachten (bij elke opdracht een voorbeeld van uitwerking van deze opdracht).

En na 30 dagen begrijp jij als geen ander waarom ik deze thuistraining wel eens gekscherend “HSP weg ermee” training noem.

 

Support team – Leonie Set Yourself Free is het hele jaar volop actief om een groot aantal trainingen, cursussen en workshops onder te brengen in een digitale leeromgeving. 
De trainingen die nog niet ondergebracht zijn in dit dashboard worden ergens in de loop van dit jaar opnieuw opgenomen en uitgevoerd in een besloten FB groep. 
De training Relatiespiegels valt hieronder ter waarde van € 95,-. 
 
Wil je daar niet op wachten dan bieden we je de mogelijkheid deze op de “oude” manier aan te schaffen waarbij je de training via de mail aangeboden krijgt. 
 
Je ontvangt het gekozen product dan met een korting van 25%

* De tweede betaling zal automatisch een maand later worden afgeschreven

Recensies
recensie afbeelding salespage HSP

Renee/Gerda

Ik wil je zóóóóó ontzettend bedanken Leonie, voor alle ontmoetingen en trainingen die ik tot nu toe heb gevolgd bij je. Maar speciaal bedankt, super super super bedankt voor de nieuwste training die je nu geeft : Hoogsensitiviteit vanuit Kracht. Mijn lieve vrouw, de liefde van mijn leven, al bijna 36 jaar 🙂 <3 heeft de afgelopen 15 a 20 jaar …. al zóveel therapieën gevolgd “op dit vlak”, om te leren (ontdekken) hoe haar hooggevoeligheid in te passen in het dagelijkse leven. Ze liep telkens vast en kon niet anders dan een veilige setting (lees: kooi) om zich heen te bouwen, vaak onbewust, van waaruit ze de wereld, de mensen en het leven benaderde en kon handelen. Altijd was er weer die ego-angst, die ego-beperkingen, die ego-stemmetjes dat drukte, mensen/groepen, nieuwe avonturen en uitdagingen too much waren, eng zijn, onveilig en dat ze die maar beter zoveel mogelijk kon vermijden /beperken. Meestal won het ego en “verkoos” ze de veilige setting, de gouden kooi waarin ze (relatief) gelukkig was. Door jouw verfrissende, vernieuwende visie en je zó ongelofelijk praktische en effectieve manier van werken, raakt ze nu (eindelijk) de kern en is er alleen maar verlangen en een weten dat ze uit deze veilige setting kan stappen en het leven vanuit haar PureVorm kan leven, omdat veiligheid in onsZelf zit.

Wat ben je toch een ongelofelijk wijs mens, vanuit je hart en eigen ervaring deel je je visie en al je tips en tools om een leven naar wens te kunnen leiden. Voor eenieder die hierin iets herkent kan ik dan ook alleen maar zeggen: probeer één van de Set Yourself Free trainingen van Leonie, want áls je de klik voelt, en je jezelf durft te openen, gaat het je zóóóóóveel brengen!!


Miranda

Bij Leonie de HSP training gevolgd. Wat een geweldige training! Ik ging er redelijk onbevangen in, laat maar komen! Ik had niet verwacht dat het zo transformerend zou zijn. Ik heb er vooral uitgehaald dat als ik zo dicht mogelijk bij mijn pure zelf kan blijven, het niet zoveel uitmaakt wat er in mijn omgeving gebeurt. Ik heb veel gereageerd op mijn omgeving en daarmee ben ik van mezelf af gewandeld. Door deze training zie ik dat er in wezen alleen bewust en onbewust gedrag is. En dat het daarom zo belangrijk is zo dicht mogelijk vanuit je pure zelf te leven. Anders blijft een patroon van reageren vanuit je omgeving in stand gehouden.  En dat is iets anders dan hoogsensitief zijn. Ik zie waar ik patronen levend heb gehouden. Er is een nieuwe wereld voor me opengegaan.  Een mooie, eerlijke kijk erop. Ik zie nu dat ik de enige ben die verantwoordelijk is voor hoe ik omga met de gevoeligheid die ik ervaar. Nu, door deze training, veel meer in contact met mijn pure zelf, met eerlijke kijk naar mezelf en mijn omgeving.  Daardoor veel meer in mijn kracht. En dit proces gaat door!! Ik ben je enorm dankbaar Leonie voor de heldere manier waarmee je deze training hebt vormgegeven!! Tegen iedereen die overweegt deze training te volgen kan ik vol overtuiging zeggen: gelijk doen!!! Liefs MirandaHettie

Wow wat een geweldige transformatie is deze training voor mij!🍀

Ondanks dat ik al best op de goede weg was, is alles bij mij nu helemaal op z’n plek gevallen.

Ik begrijp nu wat de ander mij spiegeld, het is niet het voorval zelf, maar de boodschap eronder. Die verteld wat de ander mij laat zien, waarin ik nog mag gaan groeien.

Zo helder en duidelijk geworden en dat was iets waar ik altijd net niet helemaal bij kwam.

Maar nu appeltje, eitje😁Marielle

Hoe ik 30 dagen geleden begon…
Moe, overprikkeld, uitgeblust.

Na 30 dagen commitment, frequentiewerk spiegelbeeld, lachen, huilen, boos zijn, vol energie en dan weer compleet uitgeput, ben ik hier nu.

Vandaag kijk ik in de spiegel, verbind ik me met mijn spiegelbeeld, geef een compliment, voel me sterk. Minder snel overprikkeld. Staat mijn neus weer de goede kant op… en kan zelfs mijn riem 2 gaatjes strakker (hoe dan?!)

Zelfde tijd alleen 30 dagen later, net uit de douche, geen filters, geen masker, alleen mascara 😉en deze empowerment training.

* De tweede betaling zal automatisch een maand later worden afgeschreven