omslag

Hoe lekker is dat!
Training gevolgd.
Inspiratie opgedaan, inzichten ontvangen, groei gecreëerd.

En nu?

Gewoon weer het leven van alledag in?
Of ben jij er klaar voor om in een omgeving te stappen die voortgang van jouw ontwikkeling garandeert?

Kortweg…
Wil jij nog een tijdje samen met mij aan de slag?

JUIST omdat het hebben van een dagelijkse omgeving die uplifting werkt op jouw nieuw ingeslagen weg zo ontzettend belangrijk is heb ik een drietal jaren geleden, op verzoek van een aantal deelnemers in één van mijn online trainingen, een membershipomgeving opgezet.

DE FREEBIRDS MASTERMIND

Een besloten FB groep met gelijkgestemden van allerlei pluimage waar je op eigen tempo, actief of niet actief zichtbaar of een afwisseling daarvan, de weg naar de volgende mooiste versie van jezelf heerlijk kunt vervolgen.

Wat vind je daar?

Veel!

Exclusieve, nergens anders te vinden, trainingen.
Exclusieve, nergens anders te vinden, livestreams.
Q&A sessies
Open Mic’s waarin ik 1 op 1 het gesprek en het proces met members in ga.
Uitnodigingen voor members only LIVE evenementen.
Kortingen op veel van mijn online- en thuistrainingen.
Korting en voorrang bij nieuwe trainingen.

En niet te vergeten!

Je vindt er ….. mij!

Dit is de plek waar je mij dagelijks vindt.
Dit is mijn soulfamily.
Dit is de plek waar ik aan mijn nalatenschap bouw.

Kortom: 3 jaar aan magisch materiaal wat continu nog aangevuld wordt én de mogelijkheid om samen met mij de reis naar de volgende mooiste versie van jou en je leven te vervolgen.

Geen verplichtingen!
Geen verwachtingen!
Gewoon de reis aangaan!

En om het overzichtelijk te houden in de veelheid die er aangeboden wordt adviseer ik na aanmelding in de groep te starten met mijn MANIFESTATIEMASTER PROGRAMMA.
Deze training is een mastermindwaardige verdiepingstraining rondom de 5 stappen van mijn Set Yourself Free methode.

Freebirds Mastermind foto

De methode die mij bracht van:

– Doodziek naar gezond en energiek.
– Een schuldpositie naar financiële onafhankelijkheid.
– Een liefdeloos bestaan naar de liefde van mijn leven.

Deze methode die inmiddels tienduizenden mensen wereldwijd naar een mooiere versie van zichzelf heeft geholpen wordt in dit programma zo aangeboden dat je direct de verdiepingsslag pakt in je leven waar je zo naar uit kijkt.

Na dit programma BEN jij die MANIFESTATIE MASTER!

Aansluitend is het smart om, uiteraard op je eigen tempo en je eigen manier, te vervolgen met mijn REMEMBER YOUR PERFECTION training. In 11 deepdive rondes laat ik je ervaren wat een ieder zou mogen ervaren hier op aarde en wat de KLIK is naar alles wat je maar wenst te manifesteren: de HEELHEID en COMPLEETHEID in jezelf. Elf magische rondes die een directe boost gaan geven aan jouw welbevinden en jouw leven naar wens.

Freebirds Mastermind foto - 2

En van daaruit….

Is het aan jou!

Tientallen korte trainingen, summerschools en verdiepingslivestreams rondom persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, geld, overvloed, relaties, liefde, opvoeding, etc, etc,

Kortom, een plek vol vrijheid, verbinding, je Zelf zijn en groei.

De prijs per maand voor deze groep is € 49,95

Hier voor jou nu al de link naar de FB groep. Je kunt aldaar een verzoek indienen om toe gelaten te worden en zo gauw je via de link hieronder je abonnement hebt geactiveerd dan wordt dat vanuit mijn team zsm in orde gemaakt.

https://www.facebook.com/groups/1868984780008563/

 

Op een mooie samenwerking.

Op een leven naar wens op élk vlak.

And remember: Set Yourself Free

* Dit abonnementsysteem werkt op basis van een maandelijkse automatische incasso welke door jou op elk gewenst moment stop gezet kan worden door te mailen met team@setyourselffree.nl

** Wist je dat ik ook een membershipgroep heb voor heartdriven (online) onderneemsters? Van het zelfde laken een pak maar dan met een speciaal sausje. De Freebirds Lifestyle Academy. Ook daar heb ik een fijne tijdelijke aanbieding voor jou én zelfs een fijne combi-aanbieding.

Waarom Marieke koos voor mijn FB membership groep The Freebirds Mastermind.

Ook Jennie is al jaren helemaal op haar plek!

En kun je niet kiezen tussen deze twee mega groepen?
KIES DAN, NET ALS VELEN, VOOR BEIDE!
Recensies

Germa Oosterik

Ik zit ook in de freebirds Mastermind en ik ben er heel blij mee. Een hele fijne groep, lekker doorgroeien in je eigen tempo. Loop je ergens tegenaan en kom je er niet uit, gooi het in de groep en er wordt je van alles aangereikt waar je mee verder kunt en net even was vergeten . Trainingen tussendoor waardoor je blijft groeien en in je eigen tempo kunt doen omdat ze in de groep blijven. Ik ben er echt blij mee ❤️

  

Edwin de Jong

Van dichtbij heb ik kunnen ervaren wat de trainingen én onderdeel zijn van de Mastermind kunnen betekenen voor iemand. Mijn partner is in een paar maanden veranderd van het “glas is half leeg” naar “het glas is halfvol”, de ontwikkeling/ Ont Wikkeling was zo duidelijk zichtbaar, dat ik me begon af te vragen (als zéér nuchtere “boer”), er zal best wel iets van waarheid in die Leonie d’r Video’s en Posts zitten 😉

Na eerst eens een paar livestreams te hebben meegekeken met Irma om te kijken of de manier van coaching/praten klikte met mij, tot de conclusie gekomen dat het mij erg aansprak.

En zie daar………..toen kwam de 30-daagse Blueprint, niet geheel toevallig 😉 , op mijn pad. Wat een geweldige manier van trainen/coachen en begeleiden is zo’n FB-groep, echt iets waar ik me prettig bij voel.

Niets is fout, alles is okay! 😉

Na deze training gekozen om de Mastermind binnen te wandelen, omdat ik wilde dat er een continue raking zou blijven met deze manier van begeleiding, continue getriggerd worden met “livestreams”, summerschools, de Q&A’s en prikkelingen in de vorm van posts, stellingen of bevragingen.

Het “delen is helen” principe is van grote waarde binnen de Freebirds, omdat er uiteindelijk natuurlijk heel veel mensen met de dezelfde thema’s zitten. Elkaar tot steun zijn, met feedback of alleen een duimpje of hartje.

Verder is de aandacht die Leonie geeft in de groep van grote meerwaarde, het is dus totaal niet zo dat je elke maand een bedrag betaald en verder aan je lot wordt overgelaten, juist niet!!!

Altijd betrokken, heel veel aanwezig, zelf zich kwetsbaar opstellen, voorbeelden uit haar eigen leven en natuurlijk niet te vergeten de humor van Leonie, van Ellen en in de groep in het algemeen, het is niet alleen maar een serieuze aangelegenheid bij de Freebirds.

Je eigen aanwezigheid in de groep is ook helemaal afhankelijk van wat JIJ wil, op de voorgrond, een meelezer of zo nu en dan, het maakt allemaal niet uit, doe waar jezelf behoefte aan hebt is het motto.

Wat voor mij (en Irma) ook nog eens van meerwaarde is, is dat wij samen de reis van Ont Wikkeling maken en ik kan het iedereen aanbevelen om samen met je partner de diverse trainingen te volgen of gezamenlijk in de Mastermind aanwezig te zijn.

 

Carien de Jonge

En dan voel je vandaag voor het eerst ECHT DIEP VAN BINNEN, dat het zo mag zijn en het vertrouwen hebt dat je jezelf mag zijn. Dank je vanuit het diepste van mijn hart Leonie te Riet & Ellen Spit, daarbij ook team SYF en mede Freebirds, jullie hebben met geleerd het duidelijk te maken voor mezelf. En dat ik nu weet dat ik het anders kan doen, door naar mezelf te blijven luisteren. 💞 love you all.

 

Michele Bouleart

Dikke aanrader !!! Nu 1 jaar in de freebirds Mastermind en wil niet meer weg. Zo fijn, zoveel IN zichten en ont-wikkeling ….VERSLAVEND !! 🤗🤗