omslag (1)

Jij WEET dat je geboren bent voor meer.
Jij BENT die heartdriven ondernemer.
En jij begrijpt als geen ander dat het tijdperk van alsmaar harder en harder werken voorbij is.
ANDERS werken is waar jouw lifestyle om vraagt.
Vanuit FLOW gedreven, met een gedoseerde inspanning én met gebruik van alle prachtige nieuwetijds (online) tools die we inmiddels kennen maximale resultaten behalen.

Laat dat nu net mijn lifestyle zijn.
The Freebirds Lifestyle!

Een levensstijl waar vrijheid, jezelf ontwikkelen en middels je business de rimpeling doorgeven voorop staat.
En niet te vergeten de intentie om met jouw unieke GIFT miljoenen mensen te raken en miljoenen om te zetten.

Hoe lekker is het dan om te weten dat er een membershipprogramma bestaat dat in ALLES voorziet om die lifestyle te ondersteunen?
Mijn Freebird Lifestyle Academy is the place to be voor iedere nieuwetijdsonderneemster die sky high and beyond wil met haar business.

Een membershipprogramma in de vorm van een besloten FB groep bommetjevol exclusieve, nergens anders terug te vinden trainingen, livestreams, summerschools, Q&A’s, Open Mics waarin ik live met een member met een thema aan de slag ga, etc….

Drie jaar aan exclusief materiaal!

En niet te vergeten!

Je vindt er ….. mij!

Dit is de plek waar je mij dagelijks vindt.
Dit is mijn soulfamily.
Dit is de plek waar ik aan mijn nalatenschap bouw.

En naast dat je mij daar vindt is er ook de mogelijkheid om ondersteuning en support van mijn team te ontvangen op het gebied van technische vragen rondom online zichtbaarheid.

En om het overzichtelijk te houden in de veelheid die er aangeboden wordt adviseer ik na aanmelding in de groep te starten met mijn MANIFESTATIEMASTER PROGRAMMA.
Deze training is een mastermindwaardige verdiepingstraining helemaal toegespitst op nieuwetijds ondernemerschap, rondom de 5 stappen van mijn Set Yourself Free methode.

FLA -2

De methode die mij bracht van:

– Doodziek naar gezond en energiek.
– Een schuldpositie naar financiële onafhankelijkheid.
– Een liefdeloos bestaan naar de liefde van mijn leven.

Deze methode die inmiddels tienduizenden mensen wereldwijd naar een mooiere versie van zichzelf en hun business heeft geholpen wordt in dit programma zo aangeboden dat je direct de verdiepingsslag pakt in je leven waar je zo naar verlangt.

Na dit programma BEN jij die MANIFESTATIE MASTER!

Aansluitend is het smart om, uiteraard op je eigen tempo en je eigen manier, te vervolgen met mijn REMEMBER YOUR PERFECTION training. In 11 deepdive rondes laat ik je ervaren wat een ieder zou mogen ervaren hier op aarde en wat de KLIK is naar alles wat je maar wenst te manifesteren in je leven en je business: de HEELHEID en COMPLEETHEID in jezelf. Elf magische rondes die een directe boost gaan geven aan jouw welbevinden, jouw leven naar wens en jouw next level business.

Freebirds Mastermind foto - 2

En van daaruit….

Is het aan jou!

Of het nu gaat om zichtbaarheid, dealen met je angsten en onzekerheden, money en succes stappen, leiderschap….welk onderwerp je maar bedenkt: ALLES is er voor jou te vinden!

Een heel bescheiden greep uit het assortiment aan trainingen:

  • Shine Bright Like a Diamond
  • Claim je plek aan de TOP
  • Zichtbaarheidschallenge
  • Cut the Crap
  • Create from Play
  • Summerschool Deepdive

 

EN…..NIET TE VERGETEN:

 

Belachelijk mooie kortingen als FREEBIRD op bijna al mijn events en trainingen en voorrang op de wachtlijst van mijn mentortrajecten.

Ofwel

Een platform dat bij draagt aan jouw succes!

Een platform vol gelijkgestemden….van startende entrepreneurs tot gevorderden…van coaches, artiesten, schrijvers, zzp-ers, praktijkeigenaren tot online marketeers.

 

And lots and lots of FUN!

Nergens anders vind jij:

–   Zo veel support.

–   Zo’n uitgebreid platform vol trainingen van mindset, zichtbaarheid, flow tot aan online technieken.

–   De mogelijkheid om zo dicht samen te werken met een meer dan succesvol selfmade online entrepreneur (en mijn team!)

€ 99,95 per maand.

Voor de duidelijkheid:

  • Geen verplichtingen voor jou!
  • Geen verwachtingen naar jou!
  • Jij kunt opzeggen wanneer je maar wenst!


Gewoon een maand proberen en dan je wil niet meer anders, zo wel….dan is het 1 mailtje naar team@setyourselffree.nl en wordt je abonnement direct stop gezet.


En klik snel door naar de FB groep waar iemand uit mijn team je z.s.m. toe zal laten:

https://www.facebook.com/groups/1317278138340542/

Ps: Wist je dat ik ook nog een tweede membershipgroep heb? Deze staat helemaal in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Ook daar heb ik een fijne aanbieding voor jou mocht dat beter bij je passen. Of…je kiest voor de combi aanbieding die tijdelijk voor jou beschikbaar is.

Waarom Miranda koos voor mijn FB membership groep The Freebirds Lifestyle Academy.

“Gewoon opgeven” aldus Thirza!

En kun je niet kiezen tussen deze twee mega groepen?
KIES DAN, NET ALS VELEN, VOOR BEIDE!
Recensies

Bianca Dubbeling

Lekker aan het hustlen. Sinds een paar dagen mezelf een training gegund bij Leonie te Riet waarbij ik deelneem aan de F.L.A ( the place to be voor “heartdriven” enthousiaste, positieve, introspectieve entrepreneurs die op een nieuwetijds manier sky high and beyond willen gaan met hun business.) . Elke dag nieuwe tips en trics in het wandelen naar een leven naar wens in alle opzichten, vooral businesswise! Middels interactieve bijeenkomsten, gewoon vanachter je eigen pc leren!

Hoe fijn is dit. Ennnnn, op het tijdstip dat ik zelf wens als ik er niet live bij kan zijn, kan ik gewoon later kijken en of reageren.

 

Femke Vos

Weet je wat fijn is van het proces waar we met jou in zitten Leonie? Althans merk dat het mij t volgende heeft gebracht: ik heb ma en di zoveel gegeven in nieuwe projecten dat ik gisteren helemaal op was. Had geen fut, was geïrriteerd en Mn hoofd zat helemaal vol. Voorheen zou ik hier enorm van hebben gebaald, me ertegen verzet hebben en me er zelfs schuldig over gevoeld hebben. Maar nu? Nu heb ik lekker een baaldag gehad. Ik ben er helemaal ingedoken en heb t goed bevoeld. Het mocht er zijn en ik hoefde niets maar was vooral lief voor mezelf. Resultaat.. vandaag kon ik er weer tegenaan ☺️ dus dankjewel leonie voor je mooie programma’s die ons weer de weg wijzen.

 

Mariëtte

In mijn vakantie kwam weer zo naar boven dat ik mij neer mocht gaan zetten met mijn Praktijk Heelheid. Ik had daar al vaker pogingen toe gedaan. Ik had zo’n neiging in mij van naar buiten treden en weer terug te trekken. Nu is het de tijd om echt door te zetten.

Wat extra ondersteuning en inspiratie is bij mij dan wel heel welkom.

Eerlijkheidshalve haal ik er nog lang niet uit wat eruit te halen is. Omdat er zoveel aangeboden word en ik het niet anders kan doen dan op mijn tempo en manier.

De uitdagingen die ik krijg en de mogelijkheden die aangeboden worden zijn vruchtbaar. Het is zo fijn dat alles wat er in de groep gevraagd en gemeld word eveneens de video’s van Leonie blijven staan. Dus in het zoekschermpje zet je jou thema op en vind zo antwoorden etc.

Je kunt altijd vragen stellen in de groep en dan is er nog deQ & A van Leonie.

Een super mogelijkheid om te groeien met je bedrijf.

 

Loes

De F.L.A is de beste keuze ooit gebleken. Ik ga hier een serieuze opsomming neer zetten met goede ontwikkelingen die op mijn pad verschenen.

Begin 2018 lag mijn complete leven en gezondheid in duigen! Echt! Financiële onzekerheden, een conflict met “de baas”, een neurologische afwijking genaamd cervicale dystonie gediagnosticeerd, burnout, vette vette shit dus. Dat is het begin van mijn verhaal.

Ik heb mij allereerst aangemeld in de freebirds mastermind. Ben gaan schrijven, gaan ontwikkelen, ben bewuster geworden, heb losgelaten, afgerekend, enorme onthechting gevoeld en heel veel egoshit moeten doorspitten. Dat laatste doe ik nog steeds. Daarna wilde ik op entrepeneursgebied veel meer vanuit flow en hart gaan werken. En dus neem ik deel aan de Freebird Lifestyle Academy.

En vandaag…

heb ik een groeiende fempreneurs business, ben ik creatief onuitputtelijk,

is mijn saldo positief op elke rekening,

werk ik zelfstandig en onafhankelijk,

beleef ik plezier in wat ik doe,

Omring ik mij met mensen die bij mij passen,

Leer ik dagelijks,

Voel ik mij energiek ipv uitgeput,

Geloof ik in mijzelf,

Stap ik over belemmerende gedachten heen,

Kom ik van mijn kont af,

Doe ik ELKE dag een stap in de goede richting,

Ben positief gestemd…

 

Een enorme shoutout voor mij! Ik ben dankbaar! Enorm dankbaar! Ook een shoutout voor het verlossende Set Yourself Free coachings wonder van Leonie en Ellen!

 

Ik wens een ieder die deelneemt hier in deze mooie groep, én een ieder daar buiten hetzelfde toe!